19.8 C
Bratislava
sobota, 27. apríla 2024

Reťazec Lidl nájdete už aj na TikToku

Najčítanejšie

Na celosvetovo najrýchlejšie rastúcej sociálnej sieti je registrovaný každý šiesty Slovák či Slovenka.

Celosvetovo najrýchlejšie rastúcou sociálnou sieťou je už niekoľko rokov TikTok. Začínal ako sociálna sieť pre mladých, no čoraz viac sa presadzuje naprieč generáciami. Pestrý je aj čo sa týka obsahu. Svoje si na ňom nájdu milovníci zvierat, DYI, dobrého jedla či zaujímavých faktov, ekoaktivisti, rodičia aj mladí. A presne taký je aj Lidl, moderný diskont pre každého.

Na Slovensku používa TikTok viac ako 900-tisíc ľudí, čo z neho robí štvrtú najväčšiu platformu tohto druhu u nás. Na TikToku nájdete odteraz už aj Lidl, ktorý sa v posledných rokoch čoraz viac sústredí na originálnu online komunikáciu. Fanúšikovia diskontu sa môžu tešiť na pravidelnú, nápaditú a predovšetkým vtipnú komunikáciu vo forme krátkych príbehov bežnej rodiny a jej známych, ale aj mnoho ďalšieho zaujímavého obsahu.

„Sme presvedčení, že komunikáciou na TikToku dokážeme efektívne doručiť naše kľúčové posolstvá k zákazníkom. Táto sociálna sieť už dávno nepatrí len mladým, navštevuje ju čoraz viac ľudí zo všetkých generácií,“ povedal Branislav Brzula, šéf marketingu Lidl Slovenská republika, a dodal:

„Ku každej komunikácii pristupujeme jednotlivo, neprelievame obsah z jednej platformy na druhú a snažíme sa byť originálni. TikToku prispôsobenou formou chceme našim fanúšikom sprostredkovať silné stránky Lidla, ktorými sú výhodná cena, čerstvosť, jednoduchosť, jedinečnosť, blízkosť, modernosť a zodpovednosť.“

Lidl patrí medzi firemných lídrov spomedzi slovenských firiem na Facebooku, Instagrame aj LinkedIne, na YouTube má dokonca dva profily vrátane Kuchyne Lidla. Za pár desiatok hodín od spustenia svojho tiktokového profilu prekročili jeho posty milión pozretí.

(ts)

Reťazce.sk
Reťazce.sk
Reťazce.sk písali predovšetkým o maloobchode v Bratislave, sústredili sa na centrum Bratislavy a väčšinou na gastroscénu. Zaujímali sa predovšetkým o inovatívne nezávislé projekty. Projekt v rôznych podobách fungoval od roku 2009. Autorom a zodpovednou osobou za obsah bol Radoslav Augustín. V histórii na projekte spolupracovali i Lukáš Kočišek a Ivan Krasko. Redakcia Mediahub.sk od novembra 2018 na obsahu projektu pokračuje. Doménu Reťazce.sk sme získali od spoločnosti VisuArt, s.r.o. a stala sa súčasťou nášho projektu. Portál Reťazce.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne