15.6 C
Bratislava
nedeľa, 28. apríla 2024

Talentovaná Jenna Ortega mieri do kín ako zvodné Millerovo dievča

Najčítanejšie

Jenna Ortega má len 21 rokov, ale už patrí medzi mimoriadne skúsené herečky a najväčšie hollywoodske hviezdy súčasnosti. Nie je sa čomu čudovať, keďže hráva odmalička a na svojom konte má množstvo seriálových aj filmových úloh.

Prelomovým sa stalo jej stvárnenie dcéry z rodiny Adamsovcov v seriáli Wednesday – po ňom už Jennu začali registrovať aj tí, ktorí žiadne z jej diel nevideli, stala sa totiž internetovým fenoménom.

Mladá celebrita mexicko-amerického pôvodu sa zároveň pyšní titulom „scream queen“, teda kráľovná výkrikov, ako bývajú označované herečky úspešných hororových filmov. Jej krik sme mohli počuť napríklad vo filmoch X, Vreskot a Vreskot 6.

V najnovšej úlohe sa však predstaví ako talentovaná študentka… s nie celkom čistými úmyslami. Dráma s názvom Millerovo dievča príde do kín 1. februára a prinesie tam poriadne dusno!

Ortega stvárni nádejnú spisovateľku, ktorá sa vydáva na tvorivú odyseu, keď jej obľúbený profesor zadá projekt, ktorý ich oboch zamotá do čoraz zložitejšej siete. Keď sa hranice rozmazávajú a ich životy sa prelínajú, profesor a študentka sa musia konfrontovať so svojimi najtemnejšími ja, pričom sa snažia zachovať svoj individuálny zmysel pre život a veci, ktoré sú im najdrahšie.

Profesora Millera si zahrá Martin Freeman, britský herec, známy zo seriálu Sherlock, filmovej trilógie Hobit či z „marveloviek“ Captain America: Občianska vojna a Čierny Panter.

V snímke Millerovo dievča sa predstaví ako vyučujúci, ktorý zavetrí talent v študentke, no môže sa mu vypomstiť, ak si ju pustí príliš blízko k telu. Doteraz zverejnené zábery z filmu naznačujú, že intímne napätie medzi ústrednými postavami bude skutočne intenzívne…

Psychologickú drámu debutujúcej režisérky a scenáristky Jade Halley Bartlett prinesie do slovenských kín na začiatku februára distribučná spoločnosť Continental film.

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne