11.7 C
Bratislava
sobota, 4. mája 2024

Futbalový klub Slovan získal novú ofenzívnu posilu, náhradu za Aleksandara Čavriča

Najčítanejšie

Belasý dres si oblečie luxemburský reprezentant Gerson Rodrigues, ktorý je kmeňovým hráčom z ukrajinského tímu Dynamo Kyjev.

„Tešíme sa, že Gerson Rodrigues si oblečie belasý dres. Veríme, že bude kvalitatívne adekvátnou náhradou za Aleksandara Čavriča. Je fakt, že v poslednom období nemal na klubovej úrovni takú hernú prax, no sme presvedčení o jeho nespornom potenciáli i kvalite. Ukazuje ju v reprezentácii, čo sme videli aj na Slovensku. Aby sme si však boli stopercentne istí, tak Gerson Rodrigues zatiaľ prichádza na ročné hosťovanie. Vyrokovali sme opciu, ktorá je pre klub realizovateľná, čiže pokiaľ budeme mať záujem na trvalý prestup, budeme si ju môcť uplatniť, a získať Rodriguesa na ďalšie tri roky. Verím, že naša spolupráca bude úspešná,“ povedal pre klubový web generálny riaditeľ ŠK Slovan Ivan Kmotrík, ml.

Gerson Rodrigues sa narodil v Portugalsku, jeho futbalové začiatky ale siahajú do Francúzska, neskôr zbieral skúsenosti v Luxembursku v klube Swift Hesper.

Neskôr v roku 2018 pôsobil v tíme Šeriff Tiraspoľ, následne pôsobil v Japonsku a od leta 2019 je kmeňovým hráčom Dynama Kyjev, pôsobil na hosťovaní vo francúzskom Troyes, alebo tiež v saudskoarabskom tíme Al-Wehda, pred vstupom do Slovana nosil dres Sivassporu.

V sobotu 3. februára na belasých čaká na Tehelnom poli posledný prípravný zápas pred štartom jarnej časti. Zverenci Vladimíra Weissa st. vyzvú NK Bravo, piaty tím slovinskej ligy. Úvodný výkop je o 13:00.

Pre fanúšikov bude otvorené spodné poschodie B-tribúny. Permanentkári majú vstup zahrnutý v cene svojej permanentnej vstupenky. Ostatní fanúšikovia si môžu zakúpiť vstupenky v jednotnej cene 3 eurá, deti do 15 rokov majú vstup za symbolické 1 euro.

(ts, red)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne