15.9 C
Bratislava
štvrtok, 2. mája 2024

Tajomstvo celebrít: ako zostať zdravá a štýlová

Najčítanejšie

Povedzme si úprimne – nie všetky fotografie topmodeliek a filmových hviezd sú výsledkom korekcie fotografií, filtrov a fantázií umelej inteligencie. Slávni ľudia musia vždy sledovať svoje zdravie, vzhľad a správanie. Ktoré tajomstvá celebrít by ste si mali požičať?

Morský kolagén pre zdravie a krásu

Prípravky na báze morského kolagénu zaradili do svojej povinnej stravy stovky filmových hviezd, politikov a televíznych novinárov. Salma Hayek, Jennifer Aniston a Kate Hudson sa netaja každodenným používaním kolagénu. Žiarivá pokožka bez vrások, hladké päty bez prasklín, bohaté lesklé vlasy, pevné nechty, absencia celulitídy a dysbakteriózy – za to všetko sú v ľudskom tele zodpovedné kolagénové bunky. Výživové doplnky s morským kolagénom vypĺňajú nedostatok hlavného proteínu.

Hydrolyzovaný morský kolagén s nízkou molekulovou hmotnosťou sa absorbuje na 90 % za 6 hodín po použití suspenzie. K omladeniu dochádza prirodzene na bunkovej úrovni – bez plastickej chirurgie a lekárskej kozmetiky.

Krásne zlaté prstene na jednej ruke

Energia šperkov nie je len mýtus. Obľúbené zlaté prstene pripomínajú šťastné chvíle v živote, pomáhajú zvládať stres, zvyšujú sebavedomie. Verejné osobnosti musia neustále kontrolovať svoje emócie, a preto hviezdy šoubiznisu a ženy biznisu nosia na rukách súčasne dva, tri alebo viac prsteňov.

Je dôležité, aby sa prstene harmonicky dopĺňali: odtieň kovu, rozmery, dizajn, farba a tvar kameňov. Prezradíme hlavné tajomstvo: skombinovať tri prstene na jednej ruke je oveľa jednoduchšie ako dva. Presvedčte sa sami.

Pohodlné crossbody kabelky

Na nákupy, prechádzky a neformálne spoločenské večierky známe ženy uprednostňujú crossbody kabelky s dlhým popruhom. Takýto model vám necháva voľné ruky, môžete voľne gestikulovať a nenechať sa rozptyľovať doplnkom s hlavnými ženskými drobnosťami. Túto sezónu sú aktuálne funkčné a kompaktné crossbody kabelky s vnútorným organizérom. Väčšina ekologických celebrít uprednostňuje doplnky z ekokože.

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne