13.5 C
Bratislava
piatok, 3. mája 2024

V Novom Meste opravili chodník v areáli ZŠ Jeséniova

Najčítanejšie

Starosta mestskej časti Nové Mesto Matúš Čupka informoval: „Naša Základná škola s materskou školou ZŠ Jeséniova si dala za cieľ zveľadiť hlavný vstup v školskej budove. Je dôležité zdôrazniť, že celý proces riadenia tejto akcie bol výhradne v rukách základnej školy, pričom financovanie projektu bolo zabezpečené z interných zdrojov školy, vrátane úspor z roku 2023 a podpory projektu IMPLEA.

Pôvodný asfaltový povrch, ktorý už vykazoval známky opotrebenia, bol nahradený farebnou zámkovou dlažbou.

Veľmi oceňujem, že sa škole podarilo efektívne využiť finančné prostriedky v prospech našich žiakov, ich rodičov a zamestnancov školy. Od jesene škola z týchto zdrojov financovala rad ďalších dôležitých projektov, vrátane rekonštrukcie toaliet, revitalizácie kabinetov a osvetlenia fasády budovy.

Teraz sa škola chystá na revitalizáciu detských ihrísk v areáloch základnej i materskej školy, čo predstavuje ďalší krok k vytvoreniu moderného a príjemného prostredia pre žiačky a žiakov.

Rád by som touto cestou vyjadril vďaku pani riaditeľke Salíniovej za jej podiel na tejto iniciatíve a za angažovanosť školy v tomto smere,“ uviedol Matúš Čupka.

(fb)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne