15.3 C
Bratislava
piatok, 3. mája 2024

Darčeky, s ktorými zaručene potešíte každú ženu

Najčítanejšie

Dať niekomu nejaký darček, či už je to kvôli meninám, narodeninám, alebo kvôli niečomu inému, je niekedy veľmi ťažká záležitosť. Vďaka týmto tipom si určite nejakú inšpiráciu na darček pre ženu vyberiete.

Nedávajte nič materiálne, stavte na zážitky

Ak stále rozmýšľate, čo by ste mohli kúpiť žene, ktorá má všetkého viac než dosť, nemusíte sa zameriavať len na materiálne veci. Ak ste jej veľmi blízky človek, či už partner, najlepšia kamarátka alebo člen rodiny, skúste darovať niečo zážitkové. Či už to bude nejaká škola varenia, ochutnávka vín po tme, zoskok padákom alebo niečo iné. Zážitky sú najlepšie darčeky, nakoľko tie vytvárajú spomienky. Našim tipom na zážitkový darček je ubytovanie v Jasnej, v tree houses, v krásnom prostredí, ktoré je obklopené nádhernou slovenskou prírodou.

Niečo pre budúce mamičky

Čo ak máte v okolí nejakú ženu, ktorá sa už čochvíľa stane mamičkou? Aké darčeky by ste jej mohli kúpiť? Samozrejme, veľmi veľa ľudí napadne kúpiť nejaké veci pre dieťatko, či už je to oblečenie, topánočky alebo nejaké hračky. Ale čo tak niečo praktického pre samotnú mamičku? Napríklad skvelým nápadom na darček môže byť autosedačka pre dieťatko, ktorá je rozhodne potrebná, nosítko pre dieťatko alebo napríklad aj komfortné oblečenie na dojčenie, ktoré mamičkám poskytuje pohodlie a jednoduchý prístup pri dojčení, čo je v prvých mesiacoch po pôrode veľmi dôležité.

Šperky alebo iné doplnky

Ktorá žena by povedala „nie“ krásnym šperkom? Či už sa jedná o elegantné náušnice, jemný náhrdelník alebo štýlový náramok, šperky sú vždy vítaným darčekom. Sú perfektným nápadom na darček pre každú príležitosť, či už ide o narodeniny, sviatok, výročie alebo len tak pre radosť. Veď predsa každá jedna žena sa chce páčiť a práve šperky sú unikátne doplnky, ktoré dopĺňajú outfit a posúvajú ho tak na úplne iný level. Ak chcete, aby bol tento šperk ešte viac osobnejší, nechajte naň vygravírovať iniciály alebo krátky odkaz, takto darujete dokonalý a hlavne jedinečný darček, s ktorým určite neurobíte krok vedľa.

Praktické darčeky do domácnosti

Je fakt úplne super, ak by sa vám podarilo zistiť, čo praktického žena v domácnosti nemá a má o to záujem, alebo by sa jej to rozhodne mohlo zísť. V tomto prípade sú praktické darčeky do domácnosti ako trafený klinec po hlavičke, pretože si môžete byť istý na sto percent, že potešia a padnú na úrodnú pôdu. Napríklad môžete rozmýšľať nad niečím čo sa hodí do kuchyne, ako je multifunkčný robot, mlynček, tlakový hrniec, nový servis a podobne. Pre ženy, ktoré rady upratujú to môže byť napríklad robotický vysávač, parný čistič, nejaké pekné organizéry. Pre milovníčky relaxu napríklad aromalampy, CBD produkty, masážne prístroje a ďalšie.

Romantický darček pre partnerku

Ak ste partner a hľadáte nejaký dobrý darček pre svoju partnerku, čo tak staviť na niečo romantické? Ak ste napríklad dobrým kuchárom, žena rozhodne ocení vaše kulinárske schopnosti a romantická večera môže byť skutočne krásnou bodkou celého dňa. Taktiež lístok na koncert alebo divadelné predstavenie nemusí byť vôbec zlým nápadom. No a napríklad pre milovníčky romantických aj adrenalínových zážitkov si môžete pripraviť aj let balónom. Ak potrebujete nejaký čas na oddych, tak v tom prípade môže byť ideálnym darčekom romantický pobyt pre dvoch, počas ktorého si doprajete masáže, wellness a zažijete skutočne krásne chvíle. A ešte taký malý tip na záver. Ak chcete byť fakt za poriadneho romantika, vedeli ste, že môžete darovať aj hviezdu na oblohe, ktorá bude pomenovaná jej menom?

Kurzy a vzdelávanie

Rôzne kurzy a možnosti na vzdelávanie sú veľmi dobrými darčekmi, ktoré potešia rozhodne každého človeka, ktorý sa chce v nejakej oblasti zlepšiť. Takže ak poznáte ženu, ktorá sa snaží zlepšiť sa v nejak oblasti, alebo sa chce niečo začať učiť, hotovo, máte vybavené. Môžete jej napríklad predplatiť nejaké kurzy. V tejto dobe sú obzvlášť veľmi populárne online kurzy, vďaka ktorým sa každý učí vlastným tempom z pohodlia domova. V súvislosti so vzdelaním môžu byť dobré darčeky aj rôzne workshopy, audioknihy či napríklad aj nejaká tá poukážka do kníhkupectva.

Niečo pre milovníčku športu

Pre milovníčky športu je nespočetné množstvo darčekov, po ktorých sa môžete začať rozhliadať. Pre ženy, ktoré sa venujú outdoorovým aktivitám môžete zvoliť kvalitné oblečenie a obuv, batoh alebo tašku na šport, fitness náramok či hodinky alebo poukážku do obchodu so športovým oblečením. Ak dáva prednosť fitness a posilke, potešiť ju môžete permanentkou do posilňovne, fitness pomôckami pre cvičenie na doma alebo online tréningami. Samozrejme nesmiete zabudnúť aj na to, že ženy, ktoré milujú šport potrebujú aj nejaké vitamíny a zdravú výživu. Takže v tomto smere im môžete kúpiť niečo zo športovej výživy, ako napríklad proteíny, spaľovače tuku, minerály, výživu pre kĺby alebo rôzne vitamíny na posilnenie imunity. Výnimkou nemusia byť ani zdravé potraviny, ako napríklad fitness jedlá, zdravé snacky, jedlá bohaté na bielkoviny či nejaký balíček so zdravými prísadami na varenie.

Zdravie je prvoradé

Zdravie máme všetci len jedno a to je v našom živote veľmi dôležité. Ak vyberáte darček pre ženu je dôležité zvážiť aj možnosti, ktoré prispievajú k starostlivosti o jej zdravie a pohodu. V tomto prípade máte niekoľko možností, ktoré môžu ženám pomôcť pri starostlivosti o ich fyzické a duševné zdravie. Tak napríklad, ak túto ženu trápi zrak, ako krátkozrakosť, ďalekozrakosť alebo astigmatizmus a iné problémy, môžete jej darovať operáciu očí. V prípade s problémami s chrbticou môžete darovať napríklad permanentku na rehabilitačné cvičenia, masáže a podobne. Ak má nejaký špecifický zdravotný problém, môžete zvážiť darček, ktorý jej pomôže s jeho riešením. Napríklad, ak trpí stresom alebo úzkosťou, môžete jej darovať kurz meditácie alebo relaxačného cvičenia. Ak má problémy so spánkom, môžete zvážiť darček v podobe prírodných doplnkov stravy, ktoré podporujú zdravý spánok.

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne