18.7 C
Bratislava
nedeľa, 5. mája 2024

Deň Zeme v Novom Meste

Najčítanejšie

Starosta mestskej časti Nové Mesto Matúš Čupka: „Ten sme si pripomenuli aj úspešnou sobotnou akciou v rámci areálu Filiálka. Podarilo sa nám nazbierať 37 vriec odpadkov a k poctivej kope pridať ďalšie kusy objemného odpadu vrátane pneumatík či rôzneho kusu nábytku.

Chcel by som sa z celého srdca poďakovať všetkým, ktorí pridali ruku k dielu. Spolu sme si opäť pripomenuli, že v našom Novom Meste nám nie je životné prostredie ľahostajné a pri jeho ochrane vieme priložiť ruku aj dobrovoľne.

Aktivity ku Dňu Zeme sa však nekončia nakoľko už najbližší víkend chystajú viaceré naše základné školy akcie pre rodičov. Neváhajte sa pridať k našim učiteľkám, učiteľom a riaditeľom, ktorí každý deň tvrdo makajú na lepších podmienkach pre naše deti. Mňa už tradične stretnete pri práci na akcii našej Základnej školy Za kasárňou.

Celosvetový Deň Zeme je momentom, keď dobrovoľníčky a dobrovoľníci po celom svete pomáhajú životnému prostrediu. Som vďačný, že sme sa takto dôstojne mohli pridať k celosvetovej túžbe po čistom a kvalitnom životnom prostredí,“ uviedol Matúš Čupka.

(fb)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne