25.1 C
Bratislava
nedeľa, 5. mája 2024

Taliansky supermarket a reštauráciu Cortelazzi nájdete už aj v Bratislave

Najčítanejšie

Taliansky supermarket Cortelazzi – Food service slávnostne otvoril za účasti bývalého predsedu parlamentu SR Petra Pellegriniho, talianskej veľvyslankyne v SR Catherine Flumiani a troch generácií rodiny Cortelazzi v bratislavskej Devínskej Novej Vsi svoju prvú slovenskú prevádzku. Ponúka tu množstvo originálnych talianskych produktov a v pridruženej reštaurácii aj autentickú gastronómiu Apeninského polostrova.

„Máme najširšiu ponuku talianskych potravín na Slovensku,“ hovorí hrdo zakladateľ a prezident spoločnosti Ernando Cortelazzi a dodáva: „Otvorenie supermarketu v Bratislave bol náš dlhoročný sen. V Prahe pôsobíme už dve desaťročia a prístup k prvotriednym talianskym potravinám a gastronómii sme chceli ponúknuť aj ľuďom na Slovensku. Som veľmi rád, že sa to podarilo.“

V predajni Cortelazzi v bratislavskej Devínskej Novej Vsi čakajú na zákazníkov na 1 800 m² tisícky originálnych produktov dovážaných priamo z Talianska od vybraných dodávateľov. Zákazník tu nájde tie najlepšie talianske vína, syry, olivové oleje, olivy, kávu, cestoviny, salámy či údeniny za veľmi prijateľné ceny.

Sú tu aj klasické cukrovinky, ktoré poznáte z vašich dovoleniek v Taliansku, ale aj talianska drogéria. Súčasťou supermarketu je aj reštaurácia, v ktorej sa pripravujú špeciality Made in Italy.

„Pre slovenských zákazníkov máme v ponuke špeciality z celého Talianska – od Sicílie až po Dolomity. Z nekonečnej ponuky talianskych producentov vyberáme to najlepšie,“ pokračuje Ernando Cortelazzi.

Prínos originálneho supermarketu ocenila na jeho otvorení aj veľvyslankyňa Talianskej republiky na Slovensku Catherine Flumiani: „Otvoriť takýto supermarket na Slovensku je veľmi dobrá myšlienka. Talianska kuchyňa je jednoduchá a zároveň zdravá a výživná. Naše krajiny spája veľa. Na Slovensku pôsobí vyše 400 talianskych firiem, ktoré zamestnávajú okolo 20 000 Slovákov a slovenskí turisti Taliansko milujú.“

Bývalý predseda NR SR, Peter Pellegrini v príhovore hosťom zdôraznil svoj taliansky pôvod a označil supermarket Cortelazzi za „druhú taliansku ambasádu“ v Bratislave.

Cortelazzi Food Services s ich širokou ponukou, inde na Slovensku nedostupných čerstvých talianskych potravín a drogérie, nájdete aj s reštauráciou v Bratislave v Devínskej Novej Vsi 7465, v tesnej blízkosti diskontu METRO. Celú ponuku supermarketu a reštaurácie nájdete na webe cortelazzi.sk a sociálnych sieťach.

zdroj: event2all
zdroj: event2all

(ts)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne