7.7 C
Bratislava
sobota, 20. apríla 2024

SND: PREMIÉRA Malomeštiakovej svadby: Posledná šanca získať vstupenky

Najčítanejšie

J. Bárdos (Sestra), P. Vajdová(Nevesta), G. Dzuríková (Žena), R. Stanke (Ženích), I. Vojtek (Muž)
J. Bárdos (Sestra), P. Vajdová(Nevesta), G. Dzuríková (Žena), R. Stanke (Ženích), I. Vojtek (Muž) na fotografii Martina Geišberga.

Činohra Slovenského národného divadla už tento víkend rozšíri svoj repertoár o novú inscenáciu Malomeštiakova svadba. Dlho očakávané premiéry v sobotu 9. februára 2013 o 19.00 hv nedeľu 10. februára o 18.00 h v Sále činohry novej budovy SND si budete môcť vychutnať aj vy. V hľadisku ešte zostalo pár voľných miest. Využite preto šancu, ktorá sa nezopakuje a kúpte si čo najskôr posledné vstupenky.

Seriózna oslava svadobčanov sa zmení na večer nehôd, provokácií, ohováraní, necudnej a bujarej zábavy – to je len zlomok skvelého groteskného príbehu z pera nemeckého dramatika Bertolta Brechta. Za maskami úctyhodných meštiakov sa ukrývajú bizarné kreatúry, ktorým svoje tváre prepožičajú Dušan Jamrich, Anna Javorková, Petra Vajdová, Judit Bárdos, Richard Stanke, Milan Ondrík, Gabriela Dzuríková, Ivan Vojtek a Peter Brajerčík. A to všetko pod taktovkou oceňovaného slovinského režiséra Diega de Breu.

Vstupenky na premiéru sú v predaji on-line prostredníctvom portálu navstevnik.sk a v pokladniciach SND, kde vám ochotne poskytneme bližšie informácie.

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne