7.6 C
Bratislava
štvrtok, 18. apríla 2024

Nová kniha: INVENTÚRA ANDREJA HRYCA!

Najčítanejšie

zmensena foto-obalky_Inventura_A_Hryc
…Albright Bednárik Biľak Budaj Clooney Čarnogurský De Niro Dubček Don Quijote Ďurianová Ďurkovský Ďurovčík Dvorský Dzurinda Džugašvili Eichler Fialová, 
Fico Flašík Fruni Goebbels Gottwald Hammel Haršányiová Haščák Havel Huba Hudek Hudec Husák Chmel Chudík Jakubisko Jarjabek Kaliňák Kňažko Kočner Kostka Kroner Kukan Kukura Labuda Lenin Leško Lexa Maďarič Machaj Majský Mečiar Mika Mikloš Mikloško Müller Paštéka Pinochet Piško Pišťanek Polívka Presley Radičová Rapoš Rezeš Rolincová Rozin Rusko Satinský Schuster Sitek Spielberg Steinhübel Studenková Traubner TWIST Valko Vášáryová Vondráčková Wojtyła

To je iba niekoľko zo 740 mien, ktoré Andrejovi Hrycovi stáli za to, aby im venoval miesto vo svojej pravdivej a pre niekoho aj riadne štipľavej autobiografii nazvanej Inventúra.

„Nebudem si vymýšľať. Napíšem všetko tak, ako sa to udialo, a napíšem aj, čo si o tom myslím.“ – takto uvádza svoju knihu populárny herec, podnikateľ a  honorárny konzul Seychelskej republiky Andrej Hryc.  A, že si za svojím chlapským slovom stojí, dokazujú aj niektoré témy, o ktorých by iní radšej mlčali: záhadná nahrávka rozhovoru Lexu s Hudekom, Rapošov podraz, ako to bolo s Twistom, zakladanie HZDS či únos prezidentovho syna.

Autor v úvode knihy hovorí: Je veľa ľudí, ktorých v tejto knihe spomeniem, no napriek tomu, že keď ich občas stretávam na ulici alebo pri rôznych spoločenských príležitostiach, nestoja mi ani za ten pohľad. Z rôznych príčin nimi pohŕdam, vlastne by mi nemali stáť ani za zmienku, možno by som sa mohol a aj mal povzniesť nad ich úbohú existenciu, ale ako inak si s nimi vyrovnať účty?… Ja chcem hovoriť.

Andrej Hryc nám tým odkazuje, že sa máme naozaj na čo tešiť. Vraj to je divoká jazda po ostrí noža.

 

Kniha vyšla vo Vydavateľstve SLOVART.
Môžete si ju zakúpiť tu: INVENTÚRA Andreja Hryca

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne