7 C
Bratislava
sobota, 20. apríla 2024

SME: „Producent Farmára: Ľudia v reality šou sú svojprávni a plnoletí“

Najčítanejšie

mini_banner_SME

„V reality šou nezahráte iného ako seba. Do desať sekúnd vás diváci prekuknú,“ hovorí producent RADO ŠTEFANOV z Good TV. Pre televíziu Joj vyrábajú relácie ako Farmár hľadá ženu, Bučkovci či Extrémne rodiny.

Farmár hľadá ženu – reality šou vašej výroby sa stala symbolom nevkusu a programom, proti ktorému brojí dokonca minister kultúry. Aký je to pocit?

„Nemám z toho nijaké negatívne pocity. Ja som v pozícii toho, kto relácie vyrába, tým sa to pre mňa začína a končí. Myslím, že je úplne normálne a zdravé, že Farmár sa niekomu páči, niekomu nepáči, že je tu zákon a inštitúcie na našu kontrolu. Nezabúdajme, že divák má k dispozícii diaľkový ovládač.

Čítajte viac na SME: http://kultura.sme.sk/c/6693259/producent-farmara-ludia-v-reality-sou-su-svojpravni-a-plnoleti.html#ixzz2KbAns3mW

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne