7.7 C
Bratislava
sobota, 20. apríla 2024

Literárne stredy v Panta Rhei na Poštovej ulici v Bratislave

Najčítanejšie

PantaRhei_Logo   V marci príde aj Zdeněk Pohlreich

Každý týždeň v stredu víta kníhkupectvo Panta Rhei na Poštovej ulici v Bratislave milovníkov literatúry na stretnutiach s ich obľúbenými autormi. Na besedách s názvom Literárne stredy môžete stretnúť zaujímavých hostí a dozvedieť sa viac o novinkách v knižnom svete. V marci, mesiaci kníh, sa budeme sa zhovárať o vede hrou, filmovaní, hudbe a varení – o pôžitkoch, ktoré vás po dlhej zime prebudia k životu. A príde aj Zdeněk Pohlreich!

Prečo je nebo modré a dúha kruhová? Aj na tieto zdanlivo obyčajné otázky dostanete odpoveď v Panta Rhei na Poštovej v stredu 6. marca o 17:00 h. Moderátor Dado Nagy sa bude zhovárať s fyzikom a publicistom Martinom Mojžišom, ktorý povýšil písanie o vede na zábavné dobrodružstvo. Spolu predstavia knižnú novinku Jeden výdych koňa.

Streda 13. marca o 17.00 sa bude niesť v znamení Paríža, filmárstva a koláží. Spisovateľ, surrealista a patafyzik Albert Marenčin sa rozhovorí o svojom diele Čo nevošlo do dejín. Dozviete sa o ľuďoch, udalostiach a miestach, ktoré zasiahli do jeho života.

Rock v Bratislave vám priblížia v stredu 20. marca o 17:00 dve hudobné legendy, Tomáš Berka a Fedor Frešo. Predstavia svoju spoločnú knihu Rocková Bratislava. Budeme sa rozprávať nielen o dejinách bratislavského big bítu, ale aj o skúšobniach, textároch a veľkých hudobných snoch.

Poslednú stredu v mesiaci, 27. marca o 16:00, privítame známeho šéfkuchára a kulinárskeho kritika Zdeňka Pohlreicha, ktorý chyby v kuchyni naozaj netoleruje! Okrem besedy o tituloch Už dost, ŠéfeVejce nebo slepice je pre vás pripravená aj autogramiáda.

Viac informácií získate na: www.pantarhei.sk

O spoločnosti Panta Rhei:

Najväčšia sieť kníhkupectiev Panta Rhei pôsobí na slovenskom knižnom trhu už 21 rokov. Spoločnosť má vo svojom portfóliu okrem knižných titulov aj audioknihy, diáre, kalendáre, pohľadnice a iný doplnkový sortiment. Panta Rhei pre svojich zákazníkov pravidelne pripravuje prezentácie kníh s autogramiádami domácich i zahraničných autorov. Každoročne udeľuje ocenenia Panta Rhei Awards za najpredávanejšie knihy a najúspešnejším autorom roka v sieti kníhkupectiev Panta Rhei. Súčasťou 13 kníhkupectiev sú štýlové kaviarne Café Dias, v ktorých sa podáva káva Dias – 100% zmes arabík špeciálne pražená pre tieto kaviarne. Vo vybraných predajniach nájdu zákazníci aj zaujímavé inšpirácie DaVINCI – polotovary a dekoračné predmety na zhotovenie darčekov pre blízkych či doplnkov do domácností. Okrem kamenných pobočiek prevádzkuje aj internetový predaj kníh. Viac informácií získate na: www.pantarhei.sk.

Panta Rhei_Literarne stredy na Postovej

Pre ďalšie informácie kontaktujte:
Lucia Pekaríková, KOMUNIKA, Tel.: +421 903 742 844, e-mail: pekarikova@komunika.sk                                   

 

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne