4 C
Bratislava
piatok, 26. apríla 2024

RTVS: Nová Včielka Maja prileti na obrazovky Jednotky už túto sobotu!…

Najčítanejšie

RTVS-Vcielka MAJA_banner_na_titulku

RTVS prichádza s premiérou 78 nových častí populárneho animovaného seriálu Včielka Maja 3D. Kultová rozprávka sa dočkala nového atraktívneho prevedenia. Nové dobrodružstvá malej zvedavej včielky a jej kamarátov – trúda Vilka, lúčneho koníka Flipa a ďalších bude vysielať Jednotka každú sobotu a nedeľu ráno. Hlas hlavnej postave seriálu v slovenskej verzii prepožičala herečka Henrieta Jančišinová – Kolláriková, Vilka bude dabovať Peter Makranský a Flipa Vladimír Kobielsky. Titulnú skladbu naspievala Lucia Molnárová.

Maja – rozkošná 8-ročná včielka, ktorá je šikovná a veľmi zvedavá, milá a ochotná kedykoľvek pomôcť. Rada spoznáva svet naokolo a má množstvo kamarátov medzi inými druhmi chrobáčikov. Maja je dobrosrdečná, láskyplná a kedykoľvek háji záujmy skupiny pred svojimi vlastnými. Jediná vec, ktorú Maja nie je ochotná urobiť, je usadiť sa a žiť predurčený život včielky z úľa a vzdať sa zábavy a skúmania sveta okolo. Občas riskuje, občas skôr skáče ako meria, ale je šikovná a má okolo seba dobrých kamarátov, s ktorými vyrieši každú situáciu. Sloboda a nezastaviteľná túžba po dobrodružstvách, to sú hlavné črty našej Maji.

Vilko – najlepším kamarátom našej Maji je trúd Vilko. Má, tak ako Maja, 8 rokov a je tak troška lenivý, vlastne, asi ako každý trúd. Je to však „klasik“, ale hlavne skutočný kamarát. Vilko občas nie je ochotný nasledovať Maju v jej huncútstvach, na rozdiel od nej je viac obozretný a opatrný. Lieta však stále okolo nej, lebo nechce prísť o všetku zábavu, ktorú s ňou zažíva. Hoci je občas lenivý, vie byť aj šikovný. Vždy, keď sa Maja dostane do problému, Vilko je nablízku a dokáže si poradiť v každej situácii a Maju zachrániť. Občas tým prekvapí nielen seba, ale aj všetkých naokolo.

Flip – je večne usmiaty lúčny koník, s nákazlivým smiechom, ktorý rád spieva a tancuje.  V Majinom živote zohráva takmer rodičovskú úlohu, pozná ju od jej narodenia. Flip z nej nikdy nespúšťa oči a vždy jej vie dobre poradiť. Maja vie, že Flip je vždy nablízku a môže sa na neho kedykoľvek spoľahnúť. Flip jej vždy rád poradí a pomôže.

Informácie pre portál masmediálne.info poskytol hovorca RTVS Richard Šümeghy, www.rtvs.sk

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne