5.1 C
Bratislava
piatok, 29. marca 2024

ŠKODA odhalila na bratislavskom autosalóne nový model Octavia Combi

Najčítanejšie

SKODA Nova Octavia Combi 4x4_banner_na_titulku

Bratislava, 23. apríl 2013 – Značka ŠKODA dnes na bratislavskom autosalóne odhalila slovenským motoristom novú ŠKODA Octavia Combi. Nový model pri príležitosti najväčšieho motoristického sviatku na Slovensku predstavil konateľ spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko, Ing. Karel Sklenář. Spoločnosť zároveň dnešným dňom odštartovala predaj modelu Octavia Combi vo verzii 4×4 s pohonom všetkých kolies. Cena začína od 21 280 € vo výbave Active 1,6 TDI CR DPF 77 kW. Na návštevníkov bratislavského autosalónu čaká aj špeciálny bonus vo výške 333 € s DPH na skladové modely ŠKODA.

„Teší ma, že sme mohli slovenskej verejnosti odhaliť novú Octaviu Combi naživo práve na bratislavskom autosalóne. Návštevníci si budú môcť počas nasledujúcich dní pozrieť aj ďalších 11 modelov značky ŠKODA a v prípade záujmu o kúpu, využiť aj autosalónový bonus vo výške 333 € s DPH na všetky skladové vozidlá. Dnešným dňom zároveň začíname prijímať objednávky na novú Octaviu Combi aj vo verzii s pohonom všetkých štyroch kolies. Model Octavia Combi 4×4 si tak môžu fanúšikovia značky ŠKODA objednať už od 21 280 €,“ povedal Ing. Karel Sklenář konateľ spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko.

Návštevníci bratislavského autosalónu si dnes mohli prvýkrát sadnúť za volant nového modelu ŠKODA Octavia Combi, ktorý Slovákom slávnostne odhalil konateľ spoločnosti ŠKODA AUTO Slovensko, Ing. Karel Sklenář. Značka ŠKODA tiež na Slovensku oficiálne predstavila koncept Fleetových centier, ktoré firemným zákazníkom ponúkajú spoluprácu v oblasti tvorby, modernizácie a prevádzky firemnej flotily. Fleetové centrá značky ŠKODA predstavujú ešte vyšší stupeň starostlivosti o firemných zákazníkov. ŠKODA AUTO Slovensko tak v súčasnej situácii posilňuje svoju pozíciu profesionálneho partnera firiem a poskytuje im ďalší nástroj na optimalizáciu ich nákladov a zabezpečenie mobility.

Návštevníci stánku ŠKODA na bratislavskom autosalóne sa môžu tešiť aj na autogramiádu slovenskej hokejovej reprezentácie a aktuálnych vicemajstrov sveta v ľadovom hokeji, a to v piatok 26. apríla od 10:00 do 11.30 hod. Rovnako na nich čaká aj autogramiáda dlhoročnej tváre značky ŠKODA na Slovensku Veroniky Zuzulovej, aktuálne tretej najlepšej slalomárky sveta, a to v sobotu 27. apríla o 15:00 hod.

Nová ŠKODA Octavia Combi 4×4 presvedčí slovenských motoristov bezkonkurenčnou ponukou priestoru, nadčasovo elegantným dizajnom, funkčnosťou, inovatívnymi bezpečnostnými a komfortnými systémami. Zákazníci tiež ocenia moderné úsporné motory, praktické „Simply Clever“ riešenia a pre značku ŠKODA typicky atraktívnym pomerom ceny a ponúkanej hodnoty.

Novú ŠKODU Octavia Combi si na bratislavskom autosalóne prezrel aj prezident SR pán Ivan Gašparovič

Už v základnej verzii Active s motorom 1,6 TDI CR DPF/77 kW štartujúcej od 21 280 € ponúkne nová ŠKODA Octavia Combi 4×4 rozsiahly bezpečnostný paket, v ktorom nechýba elektronická kontrola stability (ESC) vrátane multikolíznej brzdy, sedem airbagov či dvojica úchytov Isofix a TopTether pre upevnenie detských sedačiek vzadu. V oblasti komfortu a funkčnosti prináša nový model vo verzii Active okrem iného aj klimatizáciu, palubný počítač, infotainment rádio Blues s USB vstupom, elektricky ovládané okná vpredu, elektricky nastaviteľné a vyhrievané spätné zrkadlá, centrálne zamykanie s diaľkovým ovládaním, tónované sklá, strešný nosič alebo zadný stierač Aero.

Vyššia výbava modelu Octavia Combi 4×4 vo verzii Ambition, štartujúca s rovnakou motorizáciou od 22 620 €, prináša navyše napríklad 16″ oceľové disky kolies, predné hmlové svetlomety, infotainment rádio Swing s CD/MP3 a vstupom pre SD kartu a USB, plnegrafický displej palubného počítača  Maxi DOT, tempomat, kožený volant, JUMBO BOX s nastaviteľnou lakťovou opierkou vpredu, zadné operadlo delené a sklopné s lakťovou opierkou vzadu či komfortné telefonovanie s Bluetooth.

Ešte vyšší komfort dopraje cestujúcim Octavia Combi 4×4 vo verzii Elegance, ktorú zákazník získa od 24 100 €. Zaujme 16″ diskami kolies Velorum z ľahkej zliatiny. O pohodu vo vnútri vozidla sa postará dvojzónová klimatizácia Climatronic so senzorom kvality vzduchu a vlhkosti. Na podlahe sú vkladané tkané koberce, predné sedadlá sú vyhrievané. Z rozsiahleho zoznamu štandardnej výbavy je možné spomenúť tiež difúzne osvetlenie interiéru CatVision, Parking Assistant (parkovacie senzory vzadu), elektrické ovládanie okien vpredu a vzadu, vnútorné spätné zrkadlo s automatickým stmavovaním, LIGHT ASSISTANT (s funkciou COMING HOME) alebo svetelný a dažďový senzor.

Objednávky na modely Octavia Combi a Octavia Combi 4×4 prijímajú od dnešného dňa všetci autorizovaní partneri značky ŠKODA na Slovensku.

Na bratislavskom autosalóne bude možné vidieť celkovo 12 modelov značky ŠKODA:

  Model Výbava Motorizácia
1 Fabia Monte Carlo 1.2 TSI 77 kW 5st. MP
2 Fabia Combi SCOUT 1.2 TSI 77 kW 5st. MP
3 Octavia III Elegance 2.0 TDI CR DPF 110 kW 6st. AP DSG
4 Octavia III Elegance 1.8 TSI 132 kW 7st. AP DSG
5 Octavia Combi III Elegance 2.0 TDI CR DPF 110 kW 6st. MP
6 Yeti Mont Blanc 2.0 TDI CR DPF 125 kW 6st. MP 4×4
7 Citigo Elegance 1.0 MPI 55 kW 5st. MP
8 Rapid Active 1.2 TSI 63 kW 5st. MP
9 Rapid Elegance 1.6 TDI CR DPF 77 kW 5st. MP
10 Roomster Bicolour 1.2 TSI 63 kW 5st. MP
11 Superb Combi Elegance 2.0 TDI CR DPF 125 kW 6st. MP 4×4
12 Octavia III Elegance 2.0 TDI CR DPF 110 kW 6st. MP

 

Lucia Busquet
PR manager

ŠKODA AUTO SLOVENSKO s.r.o.
www.skoda-auto.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne