2.8 C
Bratislava
piatok, 26. apríla 2024

Bratislava 3.5.2013 – Autogramiáda – Pavel Vilikovský: Prvá a posledná láska

Najčítanejšie

Ústrednou témou je láska – utajená, nepriznaná a často neopätovaná, láska, o ktorú hrdinovia noviel napriek všetkým svojim neúspechom a zlyhaniam neprestávajú bojovať.

Srdečne Vás pozývame na autogramiádu Pavela Vilikovského do kníkupectva Panta Rhei na Poštovej ulici v Bratislave. Autogramiáda sa bude konať v piatok 3. mája o 17-tej hodine pri príležitosti uvedenia novej knihy Prvá a posledná láska, ktorú čitateľom prináša vydavateľstvo najlepších kníh – Slovart.

Stredy na Poštovej v kníhkupectve Panta Rhei
si získavajú stále viac a viac priaznivcov, ktorí majú šancu stretnúť sa so svojím obľúbeným autorom, besedovať s ním a získať autogram. Výnimočné stretnutia v príjemnej atmosfére kníhkupectva Panta Rhei na Poštovej môžete zažiť aj vy. Sledujte program Stried na Poštovej a stretnite sa s vašim obľúbeným autorom či autorkou. V máji sa budeme rozprávať nielen o láske, ale tiež o krimi, výžive a dokonca aj o demokracii na Slovensku. Uvidíme sa v kníhkupectve Panta Rhei na Poštovej! 

Slovart-Prva a posledna laska
Pavel Vilikovský: Prvá a posledná láska

Je veľa druhov lásky a tá, o ktorej sa hovorí v dvoch novelách Pavla Vilikovského, nezodpovedá celkom predstave, ktorá sa nám pri tomto slove zvyčajne vybaví. Niekto možno v príbehu úspešného fotografa pochybujúceho o význame svojej práce v rýchlo sa meniacom svete nijaký ľúbostný motív nepostrehne, a aj v príbehu dôchodcu, ktorý sa pri svojej dobrovoľníckej práci musí vyrovnávať s dramatickými osudmi, aké ľudstvu pripravilo dvadsiate storočie, by sme erotické vzplanutie hľadali márne. A predsa je ich ústrednou témou láska, láska utajená, nepriznaná a často neopätovaná, láska, o ktorú hrdinovia noviel napriek všetkým svojim neúspechom a zlyhaniam neprestávajú bojovať. Je to láska k životu – k svojmu vlastnému i k životu ostatných, bez ktorých by ten náš nemal zmysel.

 

Zdroj: Slovart, Komunika

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne