2.8 C
Bratislava
piatok, 26. apríla 2024

Bratislava: J&T Real Estate začína s revitalizáciou podchodu na Zochovej

Najčítanejšie

Čistiacimi prácami odštartuje vo štvrtok 9. mája revitalizácia podchodu na Zochovej ulici, ktorú realizuje v rámci projektu PRE BRATISLAVU spoločnosť J&T Real Estate. Ide o pokračovanie rekonštrukcie zastávky na Zochovej, ktorú spoločnosť realizovala minulý rok.

JT-Zochova_banner_na_titulku
podchod na Zochovej ulici v Bratislave

„Podchod vyčistíme od plagátov i nápisov a steny zveríme do šikovných rúk umelcov. Kresby, ktoré sa na stenách objavia sme konzultovali s hlavnou architektkou Ingrid Konrad. Pôjde o štylizované maľby zaujímavých bratislavských zákutí. Vyčistíme a opravíme aj prístrešok pred ministerstvom spravodlivosti. Na okenných tabuliach prístrešku budú vyobrazené dominanty hlavného mesta, aby jeho dizajn korešpondoval s dizajnom zastávky na druhej strane cesty,“ informuje hovorkyňa J&T Real Estate Katarína Krajňáková.

Celá revitalizácia by mala trvať štyri týždne. Vynovený podchod následne odovzdá J&T Real Estate mestu. „Podchod bude aj počas prác funkčný, napriek tomu by sme chceli Bratislavčanov požiadať o trpezlivosť a pochopenie v prípade, že by sa ich dotkli niektoré obmedzenia,“ hovorí Katarína Krajňáková.

Revitalizáciu zastávky a podchodu na Zochovej si vybrala spoločnosť J&T Real Estate ako jeden z projektov spoločenskej zodpovednosti. „Mali sme množstvo pozitívnych ohlasov na minuloročnú revitalizáciu zastávky. Na facebooku podporilo revitalizáciu podchodu v priebehu niekoľkých týždňov viac ako 2100 ľudí. Veríme, že prechod zanedbaným podchodom na Zochovej sa už čoskoro stane zaujímavým zážitkom nielen pre obyvateľov Bratislavy ale aj pre turistov,“ dodáva hovorkyňa J&T Real Estate.

Pridajte sa do skupiny fanúšikov na Facebooku:
http://www.facebook.com/#!/ZochovaZastavka

Katarína Krajňaková

Hovorkyňa a PR manažérka
www.jtre.sk

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne