6.4 C
Bratislava
streda, 24. apríla 2024

Rádio_FM chystá sériu videoklipov slovenských kapiel: Le Payaco, Zlokot, Polemic…

Najčítanejšie

MÉDIÁ A MARKETING, KULTÚRA A POZVÁNKY

Rádio_FM spustilo v júli tohto roku projekt Naživo_FM, ktorý  prináša sériu videoklipov zo živých koncertov známych slovenských kapiel priamo z útrob Slovenského rozhlasu. Poslucháči vďaka nim budú mať možnosť nahliadnuť do zákulisia Rádia_FM, uvidieť svojich obľúbených moderátorov v akcii a spoznať atmosféru koncertov v štúdiách Slovenského rozhlasu. Ako sa vyjadril šéfdramaturg Rádia_FM Maroš Hečko, projekt Naživo_FM nadväzuje na koncept podpory slovenskej hudby.

Jednou z prvých kapiel, ktorej koncert je zachytený vo forme videoklipu v rámci projektu Naživo_FM je formácia Le Payaco. Jej členovia Tomáš Sloboda, Martin Stempel a Juraj Vitéz vydali po ôsmich rokoch nový singel Kone. Ten uviedli do života v rannej show Ega a Dominiky s patričným nasadením a energiou im vlastnou. Le Payaco okrem iného zahrali aj známe songy ako Sadni si mi na kolená, či Dobrý večer priatelia. Premiérový klip Naživo_FM  bude však patriť práve čerstvému singlu Kone.

Videoklip: http://youtu.be/64Q1rPBTdbg

Živé hranie vo vysielaní Rádia_FM bude súčasťou v programoch denného vysielania, Rána na eFemku, Pohody live a večerných žánrových relácií aj v nasledujúcich mesiacoch. Fanúšikovia alternatívnej hudobnej scény tak zažijú koncerty formácií:

Zlokot – 30.7. Pohoda live

Talkshow – 5.8. Ráno na eFeMku

Ósk & Brynja – 8.8. Ráno na eFeMku

Polemic – 27.8. Pohoda live

Videoklipy bude tím Rádia_FM uverejňovať na svojom oficiálnom Youtube kanáli a na webe fm.rtvs.sk.

V rámci večerných žánrových relácií vzniknú v najbližšej dobe videoklipy z vystúpenia Holotropic v programe Headbanger_FM (19.8.) a z koncertu AMO v septembrovej relácii Bez pózy_FM. Už budúci týždeň sa budú môcť poslucháči Rádia_FM tešiť z klipu Nvmeri, ktorí v Ráne na eFeMku predstavili 16. júla svoj nový singel Micro World.

Juraj Kadáš

Zdroj: RTVS

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne