6.4 C
Bratislava
streda, 24. apríla 2024

Hlas na Markíze odštartuje Výberom naslepo v stredu 5.3.

Najčítanejšie

Fenomenálna súťaž speváckych talentov Hlas Česko Slovenska sa znovu vráti na obrazovky televízie Markíza už v stredu 5. marca 2014 o 20:30!

Druhá séria Hlasu prinesie nielen excelentné spevácke výkony, ale aj exkluzívny pohľad do zákulisia na tímovú prácu koučov Majka Spirita, Dary Rolins, Marty Jandovej, Michala Davida a Josefa Vojteka.

Každý zo štyroch mentorov si na základe jediného zmyslu – sluchu – zostaví svoj ​​vlastný tím spevákov, ktorý bude sprevádzať na ceste k víťazstvu a rozprávkovej výhre v hodnote 80-tisíc eur. V novej sezóne Hlasu sa objaví aj niekoľkonových prvkov – napríklad špeciálne dvojkreslo do ktorého zasadnú Dara Rolins a Marta Jandová.

TV Markíza-Hlas_koučovia_spoločná
po kliknutí sa obrázok zväčší

The Voice of… je pôvodom holandský formát, ktorý sa počas jediného roka stal svetovým fenoménom. Za jeho vznikom stojí mediálny magnát a producent John de Mol. Okrem Slovenska a Česka už hľadali svoj ​​Hlas tri desiatky krajín po celej planéte, napríklad v USA diváci sledujú už šiestu sezónu formátu.

Prvú sériu Hlasu uviedla TV Markíza na jar 2012 a historicky prvou víťazkou sa stala slovenská speváčka ukrajinského pôvodu Ivanna Bagová.

Zdroj:  skupina Markíza

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne