25.1 C
Bratislava
nedeľa, 5. mája 2024

Pozrite si nové spoty od agentúr Wiktor Leo Burnett, JANDL, Respect APP, Effectivity, Made by Vaculik, Istropolitana Ogilvy, MUW Saatchi & Saatchi a Zaraguza

Najčítanejšie

Wiktor Leo Burnett – Poštová banka

„Ako raz povedal klasik – „On nemá vek, on nemá vek!“
Nová kampaň pre Poštová banka a pre všetkých, ktorí nemajú vek, je vonku,“ uviedla agentúra Wiktor Leo Burnett na svojom facebookovom profile.

> Čítaj viac o kampani

JANDL – Coop Jednota

“Nevieme, ako to robíme, ale lepia sa na nás samé dobré nápady.
Ako tento spot k letnej kampani pre COOP Jednota, Najlepšie domáce potraviny. Nalepte nos na obrazovku a pozrite si ho,“ uviedla agentúra JANDL na sociálnej sieti.

Respect APP – Kaufland

„Kaufland Slovenská republika v spolupráci so Slovenským Červeným krížom prinášajú pomoc tam, kde je potrebná – k ľuďom odkázaným na terénne sociálne služby. V našom spote priložila ruku k dielu celá dedina a môžete aj vy; prispejte kúpou značiek Kauflandu,“ uviedla k spotu agentúra na svojom FB profile.

Effectivity – Massimo Ristorante

„MASSIMÁLNA CHUŤOVKA. Spravili sme reklamu reštaurácii, ktorá je taká dobrá, že ju vlastne ani nepotrebuje. Ale do jej výroby sme sa pustili s naozaj veľkou chuťou!,“ uviedla agentúra Effectivity powered by Publicis na svojom profile na FB.

Objavte Taliansko v Bratislave

Viete, kde v centre Bratislavy nájdete ozajstnú taliansku ristorante?

Uverejnil používateľ Massimo Ristorante Streda 25. júl 2018

Zaraguza – AXE

YouTuber Daniel Štrauch a.k.a. GoGo sa týmto krokom stal oficiálnym ambasádorom kozmetickej značky AXE pre Česko a Slovensko, a tak sa na neho môžeme tešiť aj v budúcich kampaniach. > Čítaj viac

Made by Vaculik – Tatra banka

„Popri futbalových zápasoch a reprízach seriálov si konečne môžete v TV pozrieť aj náš nový spot pre Tatra banka!,“ uviedla agentúra na sociálnej sieti.

Produkcia: Eallin Nomad
Réžia: Pepe Ehrenberger
Kamera: Martin Chlpík
Hudba: Viliam Béreš / BANG

Istropolitana Ogilvy – VÚB

MUW Saatchi & Saatchi – Telekom

Ešte viac reklamných spotov môžete nájsť na > www.spoty.mediawatch.dog

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne