Spoločnosť Möbelix vtipne reaguje v komunikácii na sociálnej sieti na Dankovu rigoróznu prácu

Predajca nábytku zverejnil na svojom facebookovom profile 19. novembra vtipnú reklamu, ktorá priamo reaguje na spoločenské dianie na Slovensku. Predseda parlamentu za stranu SNS už niekoľko týždňov čelí kauze súvisiacej s kvalitou jeho vysokoškolského štúdia. Na vtipnú reklamu upozornil portál Fičí.sk.

Podľa denníka N je rigorózna práca Andreja Danka plagiát, na jej tvorbu mal údajne použiť len päť učebníc a to dokonca bez uvedenia zdroja. Danko sa v médiách obhajuje, že ju vypracoval v súlade v tedy platnou legislatívou.

„Niektorí z nás potrebujú literatúry viac, iní menej 😉 Každopádne, regál Living vám doma poslúži ako výborný odkladací priestor, v ktorom si policu môžete nastaviť podľa vašich predstáv,“ uviedla pri vtipnom vizuále, ktorý propaguje regál na knihy, spoločnosť Möbelix Slovensko na sociálnej sieti.

„Nápad vznikol v našej social agentúre, pretože Facebook nie je len o akciách a produktoch, ale aj o zábave,“ uviedla pre Fičí.sk Renáta Grznáriková z oddelenia marketingu Möbelixu.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu