Ivan „Binďo“ Bindas je novým šéfom programu v Rádiu Viva

Rádio Viva od Nového roka mení programového riaditeľa. Lukáša Turiaka na pozícii strieda Ivan Bindas.

Moderátor Ivan „Binďo“ Bindas do metropolitného rádia prišiel v lete spolu s Andrejom Wallnerom po širších programových a personálnych zmenách.

Binďo, ktorý v rádiách pôsobí 18 rokov, sa na novú kariérnu výzvu teší: „Vážim si túto ponuku a ďakujem za ňu, tiež ma nesmierne teší, že aj naďalej môžem pôsobiť ako plnohodnotný moderátor popoludnajšej show. Našou spoločnou snahou a teamovou prácou bude predovšetkým upustiť v Rádiu Viva od nálepky oldies. Chceme sa stať moderným metropolitným rádiom pre širokú škálu poslucháčov, chceme plniť funkciu rádia ktoré bude informovať nie len o dianí z hlavného mesta a širokého okolia, ale aj z iných častí krajiny. Mám pocit, že Bratislava a jej široké okolie má konečne svoje rádio. Pre poslucháčov chystáme zaujímavé súťaže a prekvapenia a pre reklamných partnerov výhodné ponuky spolupráce,“ uviedol Ivan „Binďo“ Bindas

Odchádzajúci šéf programu Lukáš Turiak bude v rádiu Viva naďalej pôsobiť ako moderátor rannej show: „Chcem sa veľmi pekne poďakovať vedeniu a kolektívu Rádia Viva za 2 dynamické roky, počas ktorých som nabral množstvo cenných skúseností. Som hrdý na projekty, ktoré sa nám podarilo dotiahnuť a teším sa, že budem mať priestor naplno sa sústrediť na samotné vysielanie, ktoré ma napĺňa zo všetkého najviac,“ prezradil Turiak.

Jadro programu Rádia Viva v súčasnosti tvorí ranná show Dobré ráno Bratislava s Lukim a relácia Popoludnie s Binďom.

(ts)

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu