15.9 C
Bratislava
štvrtok, 2. mája 2024

Spoločnosť HEINEKEN Slovensko spustila novú digitálnu platformu pre HoReCa segment

Najčítanejšie

Digitálna platforma Partner HEINEKEN je určená pre HoReCa zákazníkov, ktorým umožňuje jednoduchý online nákup produktov, získavanie aktuálnych informácií a pomáha k neustálemu rozvoju podnikov. Súčasťou platformy je informačno-edukačný portál HORECA ACADEMY.

Spoločnosť HEINEKEN Slovensko je v rámci koncernu HEINEKEN N.V. druhou v Európe, ktorá ponúka svojim HoReCa zákazníkom digitálnu platformu Partner HEINEKEN.

Prináša zjednodušenie komunikácie, procesov a samotného nákupu. HoReCa partnerom poskytuje možnosť rýchlej a jednoduchej registrácie, intuitívnej obsluhy, online nákupu 24 hodín/7 dní v týždni, akcií a ponúk šitých na mieru.

Zákazníci získajú prístup k viac ako 2 tisíc produktom pivných značiek, širokému portfóliu značkového alkoholu, doplnkov, ako aj nealkoholických nápojov.

„Nesmierne nás teší, že sa nám podaril ďalší inovatívny krok v napĺňaní firemnej stratégie, ktorej neoddeliteľnou súčasťou je práve digitalizácia. Veríme, že spustením platformy Partner HEINEKEN prinášame nové možnosti pre vzájomnú spoluprácu s našimi HoReCa zákazníkmi, ako aj priestor pre ich rozvoj,“ uviedol Jaroslav Kollar obchodný riaditeľ HEINEKEN Slovensko.

Súčasťou platformy Partner HEINEKEN je informačno-edukačný portál HORECA ACADEMY. Zákazníci prostredníctvom neho získajú praktické tipy a rady odborníkov pre rýchly a efektívny rozvoj svojho podnikania.

Akadémia napríklad ponúka možnosť prihlásenia personálu na školenie priamo v hurbanovskom pivovare, online kurzy komunikácie so zákazníkmi na sociálnych sieťach alebo cenné informácie z oblasti gastro segmentu.

(ts)

Reťazce.sk
Reťazce.sk
Reťazce.sk písali predovšetkým o maloobchode v Bratislave, sústredili sa na centrum Bratislavy a väčšinou na gastroscénu. Zaujímali sa predovšetkým o inovatívne nezávislé projekty. Projekt v rôznych podobách fungoval od roku 2009. Autorom a zodpovednou osobou za obsah bol Radoslav Augustín. V histórii na projekte spolupracovali i Lukáš Kočišek a Ivan Krasko. Redakcia Mediahub.sk od novembra 2018 na obsahu projektu pokračuje. Doménu Reťazce.sk sme získali od spoločnosti VisuArt, s.r.o. a stala sa súčasťou nášho projektu. Portál Reťazce.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne