11.8 C
Bratislava
sobota, 27. apríla 2024

Potraviny KRAJ spojili sily so známymi influencermi Silviou Križanovou a Milanom Bardúnom

Najčítanejšie

Maloobchodná sieť KRAJ má nových ambasádorov. Influenceri Silvia Križanová, a.k.a. sisa_kr a Milan Bardún, a.k.a. milan_bezmapy budú prispievať k vyššej informovanosti o regionálnych a zdravých výrobkov potravinovej siete KRAJ. Každý z nich však chce sieť predstaviť svojím originálnym spôsobom.

Úlohou ambasádorov maloobchodnej siete KRAJ bude v nasledujúcich mesiacoch vzdelávať verejnosť prostredníctvom detailných informácií o ich produktoch ponúkaných v sieti potravín KRAJ.

Atraktívnym spôsobom budú informovať o pôvode vstupných surovín, o zložení, o výrobných procesov a zdravotných benefitoch.

Milan_bezmapy sa ešte vlani rozhodol pre zmenu. V tomto roku chce tráviť viac času cestovaním po Slovensku. A to nielen tak, že ho precestuje; zároveň bude spoznávať regionálne produkty a ich chute.

„Pre rok 2019 budem ambasádorom kvalitných potravín vyrobených u nás doma. Aby som prišiel na to, ktoré to sú, budem veľa cestovať po Slovensku a každý mesiac navštívim iného výrobcu či farmára,“ hovorí Milan Bardún.

Produkty týchto farmárov a výrobcov možno nájsť práve v sieti potravín KRAJ. „Propagáciou potravín zo Slovenska chcem pomôcť domácim producentom, Slovensko by mohlo byť samostatnejšie. No chcem tiež dokázať, že regionálne produkty sú vysokej kvality, vyrobené s použitím kvalitných surovín, tradičnými výrobnými postupmi, častokrát vyrobené v malých výrobných dávkach v rodinnom prostredí,“ povedal známy bloger.

https://www.instagram.com/p/BsccdUZAh1N/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=lavp5mllevnd

Influencerka Silvia Križanová, a.k.a. sisa_kr, považuje spoluprácu s KRAJ-om za skvelý nápad: „Je pre mňa veľkým bonusom, ak majú potraviny k dispozícii bio, raw selekciu a ponuku bohatú na čerstvé, chutné, kvalitné a zdravé potraviny. Ako čerstvá mamička je pre mňa dôležité poskytnúť mojej rodine to najlepšie a stravovať sa zdravo.“

Potraviny KRAJ, ktoré sú na slovenskom trhu necelý rok, chcú byť charakteristické práve pestrou ponukou. Sieť chce reagovať i na potreby progresívnych ľudí s vyššími nárokmi na kvalitu stravovania a tiež na matky s deťmi.

Na pultoch reťazca sú výrobky od regionálnych dodávateľov zo Slovenska, zdravý sortiment (bio, raw, vegetariánske, vegánske či eko) vrátane výrobkov pre zákazníkov s potravinovou intoleranciou (bez lepku, bez laktózy, bez cukru) a bežné potraviny za primerané ceny. A to všetko pod jednou strechou.

https://www.instagram.com/p/BsLmkG4nolg/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1gg18n53n249

Spoločnosť TERNO real estate aktuálne prevádzkuje 3 obchodné siete pod názvami Terno, KRAJ a Moja Samoška, ktoré majú spolu takmer 100 predajní.

Silvia Križanová a.k.a. sisa_kr (foto: KRAJ)

(ts, red)

Reťazce.sk
Reťazce.sk
Reťazce.sk písali predovšetkým o maloobchode v Bratislave, sústredili sa na centrum Bratislavy a väčšinou na gastroscénu. Zaujímali sa predovšetkým o inovatívne nezávislé projekty. Projekt v rôznych podobách fungoval od roku 2009. Autorom a zodpovednou osobou za obsah bol Radoslav Augustín. V histórii na projekte spolupracovali i Lukáš Kočišek a Ivan Krasko. Redakcia Mediahub.sk od novembra 2018 na obsahu projektu pokračuje. Doménu Reťazce.sk sme získali od spoločnosti VisuArt, s.r.o. a stala sa súčasťou nášho projektu. Portál Reťazce.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne