18.3 C
Bratislava
sobota, 11. mája 2024

Katedra žurnalistiky FiF UK má nové multimediálne štúdio

Najčítanejšie

Študenti Katedry žurnalistiky FiF UK budú môcť nové štúdio využívať v rámci výučby, ale aj mimo nej.

Počas štúdia na vysokej škole je popri získavaní teoretických poznatkov dôležité naberať aj praktické skúsenosti. Praktické skúsenosti môžu študenti získavať prostredníctvom rôznych stáži, ale napríklad aj v priestoroch svojej školy.

Získané teoretické poznatky môžu prakticky zužitkovať priamo v priestoroch školy aj študenti Katedry žurnalistiky na FiF UK. Na konci januára 2019 škola slávnostne otvorila a odovzdala do používania funkčné a moderné multimediálne štúdio.

O novej možnosti praktickej výučby Katedra žurnalistiky FiF UK informovala na svojich webových stránkach.

Multimediálne štúdio do prevádzky slávnostne uviedli súčasný aj predchádzajúci dekan Filozofickej fakulty, profesori Jaroslav Šušol a Martin Slobodník, spolu s prodekanom profesorom Mariánom Zouharom a vedúcou Katedry žurnalistiky profesorkou Danušou Serafínovou.

Vynovené multimediálne štúdio budú môcť študenti žurnalistiky využívať na získavanie a prehlbovanie praktických zručností v audiovizuálnej tvorbe ako súčasť praktických predmetov Mediálny ateliér a Kreatívne štúdio.

Tento jedinečný priestor, ktorý sa po rokoch a mesiacoch príprav konečne podarilo dotiahnuť do konca, budú môcť študenti využívať aj mimo vyučovania.

Multimediálne štúdio vyzerá naozaj moderne a účelne a priam láka pustiť sa do práce a tvoriť hodnotné projekty.

zdroj foto: Katedra žurnalistiky FiF UK
MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne