16.3 C
Bratislava
štvrtok, 28. marca 2024

RTVS uvedie novú súťažnú kuchársku šou Pravidlá mojej ženy

Najčítanejšie

Už 15. januára odštartuje na obrazovkách RTVS svetoznáma kuchárska šou, v ktorej si dva páry pod vedením michelinského šéfkuchára Petra Duranského zmerajú svoje sily v príprave chutných jedál.

Kuchársku novinku budú môcť diváci sledovať každú nedeľu o 18.20 h na Jednotke. Zohraté páry, ktoré chcú predviesť svoje kuchárske umenie, sa už teraz môžu prihlásiť do novej šou na stránke www.rtvs.sk/pravidlamojejzeny.

Nová súťažná kuchárska relácia RTVS Pravidlá mojej ženy vychádza zo svetoznámej šou, v ktorej si dva páry pod vedením skúseného šéfkuchára zmerajú svoje sily v príprave chutných jedál.

Súťaž sa skladá z dvoch kôl, počas ktorých budú odhalené kuchárske zručnosti partneriek aj šikovnosť ich partnerov a súčasne diváci nahliadnu aj do fungovania rodín, manželstiev či partnerstiev, a budú môcť sledovať ich komunikáciu, zohratosť i drobné láskavé nezhody.

Šefkuchárskou hviezdou novej šou bude Peter Duranský. Peter je prvým Slovákom, ktorý získal Michelinskú hviezdu a patrí medi najúspešnejších Slovákov vo svete gastronómie.

„Je to pre mňa niečo nové, keďže ide o úplne odlišnú formu varenia, na akú som zvyknutý. Samozrejme, teším sa a dúfam, že odovzdám súťažiacim niečo z toho, čo som sa sám naučil, kus seba a možno to zmení ich pohľad na prípravu jedál a varenie celkovo. Moderátorská pozícia bude pre mňa niečo úplne nové a mám voči tomu samozrejme rešpekt, ale beriem to ako novú výzvu v mojej kariére a pevne verím, že diváci sa môžu tešiť na veľmi chutné recepty, ktoré si budú môcť pripraviť doma,“ vyjadril sa Peter Duranský.

Ak ste odvážny pár a funguje vám to spoločne aj v kuchyni, príďte predviesť kuchárske svoje umenie do novej šou a zabojujte o hlavnú výhru. Už teraz sa môžete prihlásiť cez jednoduchý webový dotazník na stránkach RTVS – www.rtvs.sk/pravidlamojejzeny.

Šou Pravidlá mojej ženy budú môcť diváci sledovať od 15. januára každú nedeľu o 18.20 h na Jednotke.

(ts)

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne