12.8 C
Bratislava
piatok, 3. mája 2024

ŠK Slovan posilní nový ofenzívny stredopoliar Marko Tolić z Dinama Záhreb

Najčítanejšie

Marko Tolić je kmeňovým hráčom chorvátskeho klubu Dinamo Záhreb a zo Slovanom sa dohodol na ročnom hosťovaní s opciou na trvalý prestup.

Minulú sezónu hral Marko Tolić za slovinský klub NK Maribor a v 35. zápasoch bodoval 11 gólmi a 15 asistenciami, pre Slovan by mal byť veľkým prínosom. „Verím, že Marko bude jednou z ďalších úspešných akvizícii, ktoré nám v blízkej či následnej budúcnosti prinesú veľa športových úspechov,“ uviedol generálny riaditeľ Ivan Kmotrík, ml.

Bratislavský futbalový klub ŠK Slovan okrem Tolića posilnia v novej sezóne 30-ročný rakúsky obranca Kevin Wimmer, ktorý v minulosti pôsobil i v anglickej Premier League v tíme Tottenhamu Hotspur.

Novou posilou belasého tímu sa stal aj defenzívny stredopoliar Kyriakos Savvidis, ktorý je odchovancom gréckeho klubu PAOK Solún, neskôr pôsobil aj v OFI Kréta, či v klube Aris Saloniki.

Na poste obrancu posilní belasých v novej sezóne aj César Blackman, klub sa dohodol s panamským reprezentantom na trojročnej zmluve.

V utorok 20. júna sme sa dozvedeli výsledky žrebov kvalifikácie Ligy majstrov, ktoré sa uskutoční 20. a 21. júna. Termíny zápasov prvého kola kvalifikácie budú 11./12. júla na Tehelnom poli v Bratislave a 18./19. júla v Luxembursku.

Súperom belasých bude Luxemburský tím FC Swift Hesperange. ŠK Slovan spustil predpredaj permanentiek, tento prvý domáci zápas Ligy majstrov je grátis v cene permanentky na Fortuna ligu.

Marián Luha
Marián Luhahttp://www.racianskyvecernik.sk
Som šéfredaktorom portálov Bratislavský Večerník a Račiansky Večerník. Študoval som na masmediálnych fakultách na univerzitách na Slovensku a v Českej republike. V minulosti som pôsobil vo viacerých printových a elektronických médiách. V súčasnosti okrem portálov Bratislavskyvecernik.sk, Racianskyvecernik.sk a Novomestskyvecernik.sk vediem aj portály Mediahub.sk a Retazce.sk, ktoré sa ale začiatkom roka 2023 zlúčili pod jeden brand Bratislavský Večerník.sk. Zároveň vediem i printové noviny Račiansky Večerník a Novomestský Večerník. Žijem v najkrajšej bratislavskej mestskej časti Rača.👍🍀😉 Svoje tipy na články mi môžete zasielať na e-mail: marian@luha.sk, alebo telefonicky, sms na 0950 355 504. Ďakujem. Články o Rači nájdete > TU

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne