Staré Mesto spúšťa otvorenú výzvu. Zapojte sa a tvorte kultúrne a komunitné aktivity v tejto mestskej časti

Starosta Matej Vagač informoval: „Na Starom Meste spúšťame otvorenú výzvu. Zapojte sa a tvorte kultúrne a komunitné aktivity v našej mestskej časti. Úspešní žiadatelia získajú možnosť tvoriť kultúrne alebo komunitné aktivity v priestoroch Staromestských kultúrnych centier, vo verejnom priestore, alebo ako súčasť existujúcich programov. Otvorená výzva Staromestských kultúrnych centier prebieha od 15. februára do 10. marca 2024.

Staromestské kultúrne centrá Otvorenou výzvou zavádzajú transparentný proces zapájania externých aktérov do diania v oblasti kultúry a komunít v Starom Meste s cieľom podpory komunít, zvýšenia dostupnosti kultúry, diverzifikácie ponuky aktivít v oblasti kultúry a komunít, ale aj zvyšovania kvality života občanov.

Otvorená výzva je pre všetkých záujemcov o realizáciu kultúrnych alebo komunitných aktivít ktoré podnecujú kreativitu obyvateľov a aktívne občianstvo v oblasti hudby, tanca, divadla, video tvorby, fotografie, literatúry, výtvarných umení, vzdelávania, pestovania zručností a športu vo všetkých formátoch od tvorivej dielne, diskusie, prezentácie, prehliadky, súťaže, konferencie, prednášky, výstavy, predstavenia, koncerty až pod festivaly.

Ponúkame priestory Staromestských kultúrnych centier, verejné priestranstvá alebo možnosť byť súčasťou už existujúcich programov a produkčnú, technickú, komunikačnú a dramaturgickú podporu,“ uviedol Matej Vagač.

Podrobnejšie informácie a prihlasovací formulár nájdete na stránke www.staromestskekulturnecentra.sk

(fb)

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu