5.6 C
Bratislava
sobota, 27. apríla 2024

V Novom Meste si uctili učiteľov a učiteľky materských a základných škôl v mestskej časti

Najčítanejšie

Starosta mestskej časti Nové Mesto Matúš Čupka informoval: „Pri príležitosti Dňa učiteľov, ktorý pripadá na 28. marca, sme si tento týždeň v našom Stredisku kultúry BA Nové Mesto uctili učiteľov a učiteľky materských a základných škôl našej mestskej časti.

Tento deň nie je len o pripomenutí si odkazu významného pedagóga Jána Amosa Komenského, ale aj o vyjadrení úcty všetkým pedagógom a nepedagogickým pracovníkom a pracovníčkam škôl za ich prácu a oddanosť.

Spolu so mnou si prišli pedagógov uctiť pán vicestarosta Pavol Troiak a poslankyne miestneho zastupiteľstva Darina Timková, Katarína Bilská a Eva Soldanová.

Odmenou pre všetkých pedagógov bola skvelá divadelná komédia Sen každej ženy. Po oficiálnej časti sme sa s vyše 150 hosťami zišli na malom občerstvení, kde sme mali možnosť užiť si príjemnú atmosféru a pokračovať v rozhovoroch.

Za svoje znalosti, trpezlivosť, priateľský prístup a vzťah k žiakom si zaslúžia veľké poďakovanie. Chcel by som sa poďakovať nášmu oddeleniu kultúry, športu a voľného času za prípravu a vytvorenie tohto príjemného podujatia,“ uviedol Matúš Čupka.

(fb)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne