15.3 C
Bratislava
piatok, 3. mája 2024

Na Koncerte pre Martinu a Jána v Gregorovciach vystúpia Korben Dallas a Katarína Koščová s Danielom Špinerom

Najčítanejšie

Koncert pre Martinu a Jána sa uskutoční v nedeľu 5. mája v areáli Základnej školy v Gregorovciach pri Prešove. Aj tento rok koncert organizuje festival Pohoda v spolupráci s obcou Gregorovce.

Na koncerte vystúpi jedna z najžiadanejších slovenských kapiel Korben Dallas a aktuálni držitelia ceny Radio_Head Awards Katarína Koščová a Daniel Špiner.

Piateho mája by Martina Kušnírová a Ján Kuciak oslavovali šieste výročie svadby. Podujatie sa bude konať na symbolickom mieste, v centre Gregoroviec v areáli základnej školy, do ktorej chodila Martinka. Súčasťou večera bude aj diskusia.

„Piateho mája v roku 2018 mali Martina a Ján spojiť dve rodiny, ešte skôr však ich zákerná vražda spojila celé Slovensko. Chceme ukázať, že podstata tohto spojenia – zápas o pravdu a spravodlivosť – pretrvávajú. V čase, kedy na svojich postoch končia ľudia ako vyšetrovateľ Peter Juhás, či dvojica prokurátorov dozorujúcich tento prípad, sa musíme vrátiť na začiatok a ukázať v prvom rade spolupatričnosť s rodinami Martiny a Jána, ale aj so všetkými, ktorí zápasia o lepšie Slovensko. Veríme, že s mnohými takýmito ľuďmi sa stretneme aj na koncerte v Gregorovciach,“ hovorí o koncerte Michal Kaščák.

V prípade nepriaznivého počasia sa koncert uskutoční vo viacúčelovej sále Obecného úradu Gregorovce. Vstup na podujatie je voľný. Koncert bude možné sledovať aj online na Facebooku festivalu Pohoda a na jej Youtube kanáli. Live stream Koncertu pre Martinu a Jána zabezpečí aj tento rok spoločnosť Filma.

PROGRAM:
• 18:00 – 19:00: Korben Dallas
• 19:15 – 19.45: Diskusia
• 20:00 – 21:00: Katarína Koščová a Daniel Špiner

zdroj: festival Pohoda
zdroj: festival Pohoda

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne