19 C
Bratislava
štvrtok, 2. mája 2024

Spravodajský portál Teraz.sk prekvapil čítanosťou

Najčítanejšie

Spravodajské portály Tlačovej agentúry Slovenskej republiky Teraz.sk rekordne rástli aj v novembri. Podľa štatistík AIM ich počas uplynulého mesiaca navštívilo 356 283 reálnych užívateľov, resp. 506681 užívateľov (cookies), ktorí si otvorili vyše 1,5 mil. stránok. Hranicu 300 000 reálnych užívateľov prekonali portály TASR už v máji tohto roka.

Najvyšší rast zaznamenal portál Webmagazin.teraz.sk, ktorý v novembri navštívilo 135 541 užívateľov, rástli aj weby Skolskyservis.teraz.sk so 48 647 užívateľmi a Utulkovo.teraz.sk s 21 893 užívateľmi. Rekordne sa darilo aj hlavnému spravodajskému webu Teraz.sk s 377 739 návštevníkmi.

„Verejne auditovaná návštevnosť našich portálov zo skupiny Teraz.sk ukázala, že za necelé dva roky sme vybudovali nielen silný a objektívny spravodajský web, ale poskytli sme priestor aj ďalším projektom, čím posilňujeme našu verejnoprávnu funkciu,“ zdôraznil generálny riaditeľ TASR Jaroslav Rezník …a dodal, že v návštevnosti nie sú započítané čísla z mobilných aplikácií Teraz.sk, ktoré má stiahnutých viac ako 40 000 užívateľov.“

Spravodajský portál TASR www.teraz.sk ponúka denne viac ako 100 správ z domova, regiónov, zahraničia, kultúry, ekonomiky, športu a zdravia. Spravodajstvo je doplnené aj o informácie o najnovších knihách a špeciálne sa portál venuje aj 1150. výročiu príchodu Cyrila a Metoda na Slovensko. Na portáli Teraz.sk nájdu čitatelia aj najzaujímavejšie fotogalérie z produkcie TASR a svetových tlačových agentúr a mnohé správy sú ilustrované aj aktuálnymi videami.

TASR ako technologický líder na našom agentúrnom trhu pripravila aj mobilné aplikácie pre iOS a mobilné zariadenia so systémom Android. Okrem toho prevádzkuje aj online monitorovací systém WebReport.sk, ktorý monitoruje spravodajstvo z takmer 500 spravodajských, regionálnych a špecializovaných portálov a z viac ako 12 500 aktívnych slovenských blogov. V týchto dňoch TASR tiež testuje novú spravodajskú mobilnú aplikáciu TASR Pro.

 

Zdroj: TASR

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne