12.8 C
Bratislava
štvrtok, 25. apríla 2024

Tomáš HALÁN: „Bratislava, Staré Mesto: Za vysvedčenie na detský maškarný bál na ľade“

Najčítanejšie

Vo štvrtok 31. januára si deti zo staromestských základných škôl prevezmú výpis polročného vysvedčenia. Základné školy, ktorých zriaďovateľom je mestská časť, navštevuje viac ako 2500 detí.  Po prvýkrát si po svoje školské hodnotenie z rúk starostky Táne Rosovej prezvali aj prváci zo základnej školy na Škarniclovej ulici.

Vysvedcenie 1
Autor fotografií: Rasťo Mišík

„Všetci prváčikovia mali vynikajúce vysvedčenie, samé jednotky. A keďže sa tak dobre učili, zaslúžia si veľké prekvapenie a odmenu. Pre všetky deti sme na sobotu pripravili na Hviezdoslavovom námestí detský maškarný bál. Každý, kto príde v maske alebo zaujímavom kostýme, bude sa môže zabaviť a zároveň súťažiť o krásne ceny,“ povedala starostka Rosová.

Detský maškarný bál na ľadovej ploche na Hviezdoslavovom námestí začína v sobotu 2. februára o 14.30 hod. Vyhodnotenie masiek bude o hodinu neskôr a deti si môžu zadarmo zakorčuľovať do 16.30 hod, dokedy je pre ne pripravená diskotéka na ľade. Staré Mesto detským bálom oficiálne ukončí prevádzku klziska, ktoré bude otvorené ešte aj v nedeľu, 3. februára 2013 do desiatej hodiny večer.

Vysvedcenie_2-zmensena_foto
Po prvýkrát si po svoje školské hodnotenie z rúk starostky Táne Rosovej prezvali aj prváci zo základnej školy na Škarniclovej ulici.

 

Tomáš HALÁN
hovorca
mobil: 0902/051 743
referát komunikácie s verejnosťou
logo Stare Mesto
Miestny úrad MČ Bratislava – Staré Mesto
Vajanského nábrežie 3
814 21 Bratislava

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne