7.3 C
Bratislava
štvrtok, 25. apríla 2024

SND: Trochu inak Adely Banášovej aj s Daliborom Jenisom

Najčítanejšie

trochu_inak-banner na titulku

Inšpiratívne rozhovory umocnené kvalitnou hudbou opäť ponúkne večer s Adelou Banášovou s názvom Trochu inak, ktorý najbližšie pobaví divákov Štúdia novej budovy SND
v pondelok 25. februára 2013 o 19.00 h.

Do hosťovského kresla sa posadia operný spevák Dalibor Jenis, expert na sociálne siete Tomáš Rosputinský a výtvarník Jaro Jelenek. Diváci sa môžu tešiť aj na hudobné vystúpenia formácie Kvartet Arpáda Patkoló, zostavenej z členov Orchestra Opery Slovenského národného divadla.

Adela Banášová do svojho programu každý mesiac pozýva hostí, ktorí sú výnimoční svojou originalitou. Posledné vstupenky na februárové Trochu inak sú v predaji on-line na portáli navstevnik.sk a v pokladniciach SND, kde vám ochotne poskytneme bližšie informácie. Na vaše otázky radi odpovieme aj na infolinke +421 2 204 72 297.

zmensena foto-adela banasova-trochu inka-snd.JPG
fotografia z prvého večera Adely Banášovej v SND, ktorá privítala člena Činohry SND Roberta Rotha, výtvarníčku Renátu Ormandíková a novinára Toma Nicholsona
MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne