5.1 C
Bratislava
utorok, 23. apríla 2024

S televíziou TA3 budete v obraze o dve hodiny dlhšie

Najčítanejšie

TA3-Martin Strizinec_resize
Martin Stižinec, TA3

Bratislava, 18. marca 2013 –  Televízia TA3 je tu pre divákov každý deň o dve hodiny dlhšie. Na obrazovky prichádzajú aj dve nové diskusné relácie. Predĺžené vysielanie štartuje na TA3 21. marca 2013.

Každý deň o dve hodiny dlhšie

Televízia TA3 od 21. marca 2013 rozširuje svoje vysielanie. Každý deň, vrátane víkendu, vysielame televízia o dve hodiny dlhšie. V pracovné dni, od pondelka do piatka, začíname už o 6-tej a cez víkend o 7-mej ráno. Spravodajský vysielací maratón budeme končiť každý deň rovnako o jednej po polnoci.

Martin Ilavský, generálny riaditeľ televízie TA3: „Predĺžením vysielania vychádzame v ústrety našim divákom. Vieme, že pracovný rytmus ľudí v aktívnom veku, je časovo náročný. Ráno začínajú zavčasu a ich povinnosti sa väčšinou končia neskoro večer. Práve preto tu budeme pre všetkých od skorého rána až do noci.“

V pracovné dni budeme od 06:00 do 09:00 vysielať dynamický a na informácie bohatý spravodajský expres. „Najdôležitejšie správy z domova, zo zahraničia a športu doplní naživo predpoveď počasia, kurzové a burzové správy s prognózou analytika a samozrejme informácie pre motoristov. Informácie pôjdu za sebou v rýchlom slede, takže kedykoľvek si nás divák zapne, dozvie sa všetky dôležité informácie,“ dopĺňa Martina Kyselová, šéfredaktorka televízie TA3. No a diváci, ktorí prichádzajú k obrazovkám neskoro večer, si v poslednej hodine vysielania na TA3 nájdu súhrn najdôležitejších udalostí dňa, analytické reportáže, ale aj záznamy kľúčových tlačových besied a rozhovorov.

Dve nové talkshow

Od 21. marca ponúkneme divákom aj dve nové diskusné relácie. Obe sa budú vysielať v zhodnom čase od 23.15 do 00.15, respektíve ich koniec bude otvorený. Martina Kyselová, šéfredaktorka televízie TA3: „Pracovný týždeň otvorí v pondelok relácia Bez dresuv piatok ho v predvíkendovej atmosfére ukončia Rozhovory cez polnoc. Obe budeme vysielať v rovnakom čase o 23:15. Nové relácie budú o zaujímavých témach, hosťoch a ich životných skúsenostiach. Zákulisia športu sa v relácii Bez dresu moderátorsky ujme náš člen Siene slávy ocenenia OTO, najstarší moderátor zo všetkých celoštátnych televízií a skúsený profesionál Dušan Gabáni.  Rozhovory cez polnoc zasa odštartuje Martin Strižinec.“  Obe relácie budú mať vlastnú nezameniteľnú tvár, a preto ich budeme vysielať nových štúdií.

TA3-Dusan Gabani_resize
Dušan Gabáni, TA3

TA3 podporí programové zmeny aj kampaňami v iných médiách. V našom vysielaní si diváci zasa budú môcť pozrieť reportáže a rozhovory zo zákulisia o tom, ako tím TA3 rozšírenie vysielania a nové programy pripravuje.

TA3 rastie každý rok

Martin Ilavský, generálny riaditeľ TA3„Teší ma, že naša televízia napreduje a každý rok môžeme s príchodom jari divákom ponúknuť niečo nové. Som rád, že si diváci nájdu čas aj na spätnú väzbu, či už je pozitívna alebo kritická. Neustále rastúci počet divákov len potvrdzuje, že TA3 si za 11 rokov vybudovala pevné miesto na slovenskom mediálnom trhu. Pre náš spravodajský tím je však okrem silného diváckeho zázemia dôležité ešte jedno poznanie – že nás ľudia sledujú pre seriózne a objektívne spravodajstvo, v ktorom na nich neútočíme bulvárnymi a neoverenými informáciami.“

Televízia TA3 prináša divákom aktuálne správy a všetky kľúčové udalosti naživo, v čase, v ktorom sa dejú.

„Pevne verím, že jarnými zmenami pritiahneme k našim obrazovkám ešte viac divákov,“ uzatvára Martin Ilavský.

O televízii TA3

Televízia TA3 je prvá spravodajská televízia, ktorá na slovenskom trhu pôsobí od septembra roku 2001. Denne prináša aktuálne spravodajstvo, pričom základom jej vysielania sú hodinové spravodajské bloky. Programovú štruktúru dopĺňajú publicistické relácie a špeciálne projekty, ktoré pokrývajú všetky oblasti spoločenského života. Primárnymi cieľovými skupinami televízie sú obyvatelia Bratislavy starší ako 18 rokov, obyvatelia miest s viac ako 50-tisícmi obyvateľov, ako aj profesionáli s vysokoškolským vzdelaním a vysokým socioekonomickým štatútom. Prevádzkovateľom televízie je spoločnosť C.E.N., s.r.o.

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne