7.3 C
Bratislava
štvrtok, 25. apríla 2024

Najnovší horský bicykel od BMW – Mountainbike All Mountain!

Najčítanejšie

Najnovší horský bicykel BMW Mountainbike All Mountain  2013 je zárukou toho najkvalitnejšieho výkonu pre freeriderov, nadšencov lesnej aj horskej cyklistiky ako aj rekreačných cyklistov. 

Tento bicykel je výsledkom spolupráce medzi konštruktérmi BMW a nemeckými odborníkmi na horské bicykle. Prvýkrát sa predstaví v športovej kolekcii lifestylového katalógu BMW 2013/2014. Ako všetky bicykle BMW, aj tento je spojením dokonalého vzhľadu a inteligentnej technológie.

Horský bicykel na hory aj do parku

Horský bicykel BMW Mountainbike All Mountain má perfektne nastavený podvozok, je celoodpružený a má hydroformingový hliníkový rám s technológiou PowderCoated.

Jeho špeciálny dizajn je výsledkom výrobného procesu, ktorý sa používa pri výrobe automobilov. S 30 rýchlosťami a uzamykateľnou vidlicou uľahčuje prehadzovačka Shimano XT bicyklovanie do kopca. Štvorčapová zadná strana s technológiou proti rozkolísaniu je zárukou optimálneho rozmiestnenia výkonu a pri jazde z kopca sa môžu cyklisti spoľahnúť na brzdy s hydraulickými diskami pre extra bezpečnosť.

BMW_bicykel-_Mountainbike_All_Mountain-titulkova fotografia k clanku
BMW Mountainbike All Mountain

Veľmi pohodlné odpruženie a citlivé riadidlá sú znakom, že sa perfektne hodí aj na bicyklovanie v parku. Hmotnosť 13,4 kg a spoľahlivá technológia Shimano XT robia z tohto bicykla ideálny výber takmer pri všetkých druhoch terénu. Bicykel má matnú čiernu farbu s bledozelenými akcentmi na  sedle Fi’zi:k, sadu kolies Crank Brothers a chrániče lakťov Rocker.

Pre tých, ktorí dávajú prednosť ľahším horským terénom ponúkame dobrú alternatívu v podobe BMW Cruise Bike 2013 a Touring Bike 2013. BMW M Bike Carbon Racer je perfektná voľba pre cestných cyklistov.

Milan Stupka

 

Zdroj: BMW

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne