11.3 C
Bratislava
piatok, 19. apríla 2024

SENZI úspešne vysiela už mesiac

Najčítanejšie

Už mesiac, od 1.9.2013, vysiela nová televízia SENZI, ktorej výsledky sledovanosti budú od dnešného dňa súčasťou denného reportu peoplemetrového prieskumu spoločnosti TNS, ktorá ho poskytuje všetkým televíznym vysielateľom a Asociácii mediálnych agentúr.

Televízia SENZI vysiela 24 hodín denne, je zameraná na vysielanie hudobnej produkcie rôznych hudobných žánrov ako „repete“ hity, revival music, balkánske, trampské a svadobné hity, ale aj dychovky, country či folk. Televíziu spustila JOJ GROUP ako alternatívnu stanicu pre divákov, ktorí v súčasnosti nedominujú pri sledovaní staníc JOJ, PLUS a WAU a ktorí hľadajú relax pri počúvaní hudobných hitov a pozeraní videoklipov.

Pokrytie televízie v peoplemetrovom paneli k 30.9.2013 je 17,8%, čo predstavuje 213  z 1 245 domácností.Programová ponuka pri tomto pokrytí však už teraz zaznamenáva sľubný divácky záujem, čo dokumentuje napríklad celodenný share 0,6% v cieľovej skupine 12-54 zo dňa 28.9.2013.

„Reklamný a televízny trh sa v posledných rokoch veľmi zmenil. Práve z dôvodu limitu reklamného trhu sme sa rozhodli  vstúpiť aj na pôdu platených televíznych staníc a SENZI je našou prvou lastovičkou. Som rád, že po prvom mesiaci vysielania môžeme byť s jej účinkovaním na slovenskom televíznom trhu spokojní.“ uviedol František Borovský, generálny riaditeľ televízií JOJ GROUP a predseda predstavenstva Slovenskej produkčnej, a.s.

K dnešnému dňu je SENZI   dostupná v DVB-T, v káblových rozvodoch a na IPTV platformát. Šíri ju takmer 50 operátorov, medzi nimi napríklad Slovak telekom, UPC BROADBAND Slovakia, Orange Slovensko, Satro a mnoho ďalších. SENZI zatiaľ nie je šírená prostredníctvom satelitnej distribúcie, JOJ GROUP však tento typ šírenia plánuje.

Spustenie televíznej stanice SENZI sprevádzala reklamná kampaň, ktorú v spolupráci s JOJ GROUP pripravila mediálna agentúra Starmedia CO. Jej navhnutý médiamix a kombinácia s podlinkovou  kampaňou zabezpečili pre SENZI úspešný launch.

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne