5.1 C
Bratislava
piatok, 29. marca 2024

Bratislava: Nadácia Horský park Vás pozýva – 10.10.

Najčítanejšie

Horáreň Horský park – záhrada s ihriskom – Lesná škola Horárne Vás pozývajú na pekný program.

S ďalším pravidelným programom začína Nadácia Horský park v Horárni, kde Tibor Hujdič (známy ako detský Dado Nagy) bude čítať deťom z najlepších detských kníh. Okrem toho, že pôjde o inteligentnú zábavku pre deti, pôjde aj o snahu priviesť detičky k čítaniu kníh. Súčasne to bude služba rodičom. Oboznámia sa s tým, čo je najkvalitnejšie na súčasnom trhu detských kníh, zaplavenom aj množstvom nekvality. Prvé čítanie sa uskutoční vo štvrtok 10. októbra od 17.00 v Lesnej škole strediska Horáreň, pri hlavnom vstupe do Horského parku.

Radi by sme vás informovali aj o tom, že sme už začali s prípravou tretieho ročníka Vianočného trhu v Horskom parku. Vianočný trh sa bude konať v nedeľu  1.12.2013, od 10.00 do 16.00 hod., v stredisku Horáreň, konkrétne v Lesnej škole (oproti hlavnej budove Horárne).

V tejto prekrásnej lokalite chceme pokračovať v milej tradícii a povzbudiť „komunitného ducha“ – prilákať čo najviac ľudí z okolia  aj  z mesta, aby si našli v predvianočnom čase chvíľu na  stretnutie so susedmi a blízkymi. Cieľom je aj podporiť Nadáciu Horský Park, ktorej ide 10% z tržieb predajcov na rozvoj  jej ďalších aktivít.

Viac informácií môžete nájsť na našej web stránke www.horaren.sk

Veľmi by sme uvítali aj aktívnu účasť našich podporovateľov. Ak by ste mali záujem  zúčastniť sa predaja na našom vianočnom trhu, k dispozícii je isté  množstvo stolov v Lesnej škole. Preferujeme predaj vlastných produktov, ako napr. sviečky, adventné vence, šperky, keramika, drôtené či drevené výrobky, príp. koláče, med, oplátky alebo zaujímavé starožitnosti, či knihy. Pre záujemcov je k dispozícii aj priestor pred Lesnou školou, kde sa môže predávať občerstvenie (varené víno, punč, kapustnica,  čerstvé oplátky, ríbezlák a pod.). Podmienkou je vlastný stánok.

V prípade záujmu kontaktujte prosím Katarínu Procházkovú (katrina.prochazkova@gmail.com, 0948 111 909) najneskôr do 1.11. 2013.  Do piatich dní od uvedeného termínu budeme informovať vybraných predajcov. Kritéria výberu sú originalita produktov a poradie prihlásených. Ďakujeme  a tešíme sa na vás!

Kamil Procházka

 

Poznámka:
Vďaka Nadácii Horský park poznáte aj úspešné podujatie Nájdite sa!

 

Zdroj: Nadácia Horský Park

Ilustratívna foto-koláž hore: Marián LUHA, masmediálne.info

Ďalšie články

Aktuálne