Bizarný live stream od KFC so škrabadlom pre mačky videlo až 700-tisíc divákov

Spoločnosť KFC v spolupráci so spoločnosťou Super Deluxe zrealizovala bizarný live stream s mačkami. Počas štyroch hodín live streamu mohli diváci vidieť niekoľko mačiek, ktoré objavovali tajomstvá škrabadla s podobizňou Colonela Sandersa.

Colonel Harland David Sanders bol americký biznismen, ktorý založil sieť prevádzok KFC a neskôr pôsobil ako ambasádor a symbol značky. Sanders zomrel v roku 1980, no ako symbol pre KFC ho spoločnosť používa stále.

Aj škrabadlo pre mačky, ktoré je ústredným prvkom live streamu KFC a Super Deluxe, má podobu Colonela Sandersa. Informáciu zverejnili adweek.com, alebo thedrum.com.

Štvorhodinový live stream spustil KFC a Super Deluxe na Facebooku v utorok 16. júla 2018.

Hru mačiek na škrabadle so vzhľadom Colonela Sandersa si pozrelo asi 1-milión používateľov, pričom približne 700-tisíc používateľov pozeralo live stream a asi 400-tisíc používateľov si pozrelo video zo záznamu.

Sprievodný text pre video na Facebooku nahovoril známy americký stand-up komik, herec a spisovateľ Ron Lynch.

Colonel Sanders Cat Climber

If enough of you share, we might add more kittens.

Uverejnil používateľ Super Deluxe Utorok 17. júl 2018

Video so škrabadlom pre mačky zdieľa KFC aj na YouTube, kde v popise uvádza, že sa nejdená o žiadny nevkusný pokus predávať vyprážané kurča zabávaním internetu rozkošnými mačkami. Podľa thedrum.com je to, ale triviálna lož.

Škrabadlo pre mačky s podobou Colonela Sandersa je najnovším prírastkom v dlhej línii absurdných a zaujímavých výmyslov na vyprážané kurčatá z dielne KFC.

Okrem vyprážaných kurčiat, spoločnosť KFC zapracovala do tejto propagácie aj spoločenskú iniciatívu, v ktorej vyzýva divákov, aby si osvojili mačku z útulku „Heaven on Earth Society of Animals“ v americkom meste Los Angeles.

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu