18.3 C
Bratislava
sobota, 11. mája 2024

Rádio VIVA zmení prvý krát od svojho vzniku zvukový obal

Najčítanejšie

Metropolitné rádio pristupuje od pondelka 21. januára k zmene zvukového obalu. Nie je to však jediná novinka. Stanica vysielajúca pre Bratislavský kraj a okolie nadobro opúšťa aj slogan „Najlepšia hudba všetkých čias“ a nahrádza ho novým „Tvoj život, tvoja hudba, tvoje rádio“.

„K zmene sloganu sme sa rozhodli pristúpiť na základe zmeny zvukového obalu. Nový slogan má byť bližšie k poslucháčovi a vyjadrovať to, že Rádio Viva mu chce byť príjemným, moderným a aktuálnym spoločníkom každodenného života a pri každodenných situáciách,“ povedal programový riaditeľ a zároveň moderátor Ivan „Binďo“ Bindas.

Stanica prešla za posledných pár mesiacov výraznými zmenami. Od druhej polovice leta má Rádio Viva dve denné show. „Dobré ráno Bratislava“, ktorá sa mení na „Dobré ráno s Lukim a Zuzkou“ a popoludňajšiu show, „Popoludnie s Binďom“. Viva výrazne obmenila aj hudobný formát.

„V súčasnom formáte ktorý sme definovali na AC si Rádio Viva nemôže dovoliť vysielať so zvukovým obalom ktorý ju síce charakterizoval od začiatku, ale v súčasnosti nekorešponduje s nastavením hudby ktoré momentálne Viva má. Veríme, že nové jingle sa budú poslucháčom páčiť a definitívne určia smerovanie rádia“ dodal Binďo.

Nový zvukový obal sa vyrábal na dvoch miestach. Hudbu mal na starosti Marek Vozár, aka DJ Mark Voss, v jeho štúdiu neďaleko Bratislavy. Spev a spevácke linky sa tvorili v Košickom štúdiu Air Production za veľkej pomoci speváka a producenta Pavla Petríka, ktorý vystupuje pod prezývkou Paul Project.

Ženský hlas zastúpila finalistka súťaže Košický zlatý poklad, Tya (Aďa Atyafiová). Viva obmieňa aj staničné hlasy, ktorými sú po novom Michael Vrzala a Oľga Novotná Hincová.

„Rádio Viva patrí poslucháčom Bratislavského kraja a poslucháčom ktorí do hlavného mesta a jeho okolia prichádzajú za prácou. Veríme, že aj malé rádio sa môže stať veľkým vo svojom kraji. Máme stream v troch rôznych kvalitách a sme k dispozícii všetkým poslucháčom ktorých nebaví počúvať každé dve hodiny to isté“ doplnil Binďo.

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne