15 C
Bratislava
štvrtok, 9. mája 2024

Šou „Čo ja viem“ odštartovala šiestu sezónu s rekordnou sledovanosťou

Najčítanejšie

Najvyššia sledovanosť v histórii šou a najsledovanejší program v hlavnom vysielacom čase – prvú časť šiestej série Čo ja viem v piatok 18. januára na Jednotke sledovalo rekordných 559 tisíc divákov.

Piatková časť Čo ja viem dosiahla podiel na trhu 26,2 % a sledovalo ju 559 tisíc divákov, čo je najvyššia sledovanosť relácie od jej štartu v roku 2014.

V najsledovanejšej minúte zábavno-vedomostnú súťaž sledovalo 601 tisíc divákov. Celkový zásah dosiahol hodnotu 896 tisíc divákov, čo predstavuje 19,3 % z populácie 12+.

V šiestej sérii RTVS odvysiela ešte jedenásť súťažných večerov, najbližšie si diváci budú môcť pozrieť Čo ja viem na Jednotka už v piatok 25. januára.

V zábavno-vedomostnej šou RTVS, ktorú moderuje Marcel Merčiak, súťažia tri známe osobnosti a 200 študentov vysokých škôl. Zasúťažiť si môžu aj diváci pri televíznych obrazovkách prostredníctvom mobilnej aplikácie.

Hosťami Čo ja viem v piatok 18. januára bola súrodenecká dvojica, hudobník Marián Čekovský a skladateľka Ľubica Čekovská a herec Michal Hudák.

V piatok 25. januára si spolu so študentmi a divákmi svoje vedomosti preverí trojica Eva Černá, Silvia Šuvadová a Marcel Nemec.

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne