7.2 C
Bratislava
piatok, 26. apríla 2024

Nový Čas zverejnil neoverenú informáciu o Robertovi Ficovi, ktorý si mal kúpiť luxusný byt v komplexe Bezručova Residence

Najčítanejšie

Slovenské médiá už uverejnili o Robertovi Ficovi množstvo klamstiev a neospravedlnili sa, aktuálne Nový Čas zverejnil informáciu, že si kúpil byt v luxusnom komplexe na Bezručovej, ktorý stavia podnikateľ Juraj Široký. Nepravdivú informáciu prevzali viaceré médiá, napríklad denník N, či .týždeň.

Nový Čas publikoval v piatok 19.7. článok s titulkom Fico si mal kúpiť luxusný byt v centre mesta: Z cien nehnuteľností na Bezručovej sa vám zatočí hlava v ktorom autori „dcy, kuk“ uvádzajú, že Robert Fico si kúpil nový byt v komplexe Bezručova Residence na najvyššom poschodí.

„Napriek tomu, že politici robia často chyby, ktoré znervózňujú verejnosť, som absolútne presvedčený, že hlavnú vinu na stave slovenskej spoločnosti, nesú slovenské médiá. To, čo predviedol Nový čas v súvislosti s mojím bývaním, je bezcharakterné chrapúnstvo. Takto presne sa dajú nazvať všetky príspevky slovenského bulváru, ktorý si nič neoveruje. A len preto, aby ublížil, napíše hocakú tupovinu. Nemám záujem o žiadny byt na Bezručovej ulici a privítal by som, keby mi médiá dali konečne pokoj, pokiaľ ide o moje bývanie. V príspevku Nového času nie je ani čiarka pravdy a žiadam všetky médiá, aby tento článok brali ako flagrantnú neprofesionalitu niektorých slovenských novinárov,“ uviedol Robert Fico na sociálnej sieti.

„Nikdy som nekupoval, nekupujem a nebudem kupovať žiaden byt na Bezručovej ulici v Bratislave za 900-tisíc €. Je to totálna haluz denníka Nový čas, ktorú z celkom pochopiteľných dôvodov slovenské médiá preberajú a ďalej šíria, aby uškodili jednej politickej strane,“ doplnil Robert Fico.

Nový Čas vlastní už od 1. augusta 2018 podnikateľ Anton Siekel, ktorému titul predalo vydavateľstvo Ringier Axel Springer Media AG k 31. júlu 2018, keď dokončilo a uzavrelo transakciu predaja svojho najpredávanejšieho tlačeného denníka Nový Čas na Slovensku a jeho online verzie do rúk spoločnosti FPD Media, s.r.o, ktorú Siekel vlastní.

Anton Siekel je spoluzakladateľ finančnej skupiny Istrokapitál, odkiaľ neskôr odišiel a podnikal s automobilmi značky Audi vo firme spolu s automobilovým pretekárom Jirkom Malchárekom.

V súčasnosti je majiteľom investičnej skupiny FPD Group, ktorá sa zameriava na hotelierstvo, priemyselnú výrobu, médiá, nehnuteľnosti a finančný segment.

Spoločnosť Publishing House, ktorú vlastní, na Slovensku vydáva regionálne periodiká, ako Žilinský večerník, Kysucký večerník, Záhorák a po novom i lifestyle BREAK. V Čechách to sú magazíny Autor In, Devítka, Mirage, Olympia a ďalšie.

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne