17 C
Bratislava
utorok, 7. mája 2024

Reťazce.sk: Káva v automatoch „Lidl to go“ je Fairtrade

Najčítanejšie

V automatoch v predajniach reťazca Lidl je použitá zrnková káva Bellarom Espresso, ktorá je pred prípravou každého kávového nápoja čerstvo umletá. Táto káva navyše disponuje certifikáciou Fairtrade.

Kávomaty sa štandardne inštalujú na všetky novootvárané predajne a dopĺňajú na existujúce predajne na základe vysokej frekvencie zákazníkov.

Prvé kávomaty boli nasadené do predajní ešte v novembri 2016. Momentálne si môžu zákazníci vychutnať kávu z kávomatov na 31 predajniach Lidl po celom Slovensku.

„Koncept Lidl to go vznikol z dôvodu prispôsobenia sa súčasným trendom na trhu. Hlavnými dôvodmi zavedenia kávomatu Lidl to go sú spokojnosť zákazníkov, zážitok z kvality za výbornú cenu, posilnenie konceptu čerstvosti a imidžu predajne a spoločnosti, ako aj rozšírenie sortimentu,“ uviedol pre Reťazce.sk Tomáš Bezák, Vedúci úseku komunikácie spoločnosti Lidl Slovenská republika.

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

1 komentár

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne