1.8 C
Bratislava
piatok, 19. apríla 2024

RTVS pripravuje druhú sériu úspešnej šou Pečie celé Slovensko. Amatérske pekárky a pekári sa už môžu prihlásiť do súťaže

Najčítanejšie

Už od pondelka 29. novembra sa amatérske pekárky a pekári, cukrárky a cukrári a všetci, ktorí chcú predviesť svoje umenie, môžu prihlásiť do druhej série obľúbenej šou RTVS Pečie celé Slovensko. Všetky potrebné informácie k prihláseniu do súťaže, spolu s prihlasovacím dotazníkom, nájdu záujemcovia na www.pecieceleslovensko.sk/prihlasenie.

Prvá séria šou Pečie celé Slovensko si získala veľkú divácku obľubu a počas nedeľných večerov láka k obrazovkám státisíce divákov. > Čítaj viac na Mediahub.sk

Kto získa titul Majstra pekára v aktuálnej sérii sa diváci dozvedia vo veľkom finále 12. decembra na Jednotke o 20.30 h. Už teraz sa však otvára registrácia pre súťažiacich v druhej sérii obľúbenej šou Pečie celé Slovensko, ktorú uvedie RTVS už na budúci rok.

V týchto dňoch bola spustená výzva pre registráciu súťažiacich, ktorí chcú predviesť svoje pekárske umenie a ukázať lásku k pečeniu. Amatérske pekárky, pekári, cukrárky a cukrári majú šancu začať cestu za svojím sladkým snom na stránke www.pecieceleslovensko.sk/prihlasenie vyplnením registračného dotazníka.

Výber súťažiacich prebehne v troch kolách. Prvým je vyhodnotenie dotazníkov, následne budú vybraní účastníci kontaktovaní telefonicky a tí najlepší budú pozvaní na osobný pohovor, kde predvedú svoje pekárske a cukrárske zručnosti.

Do súťaže sa môžu prihlásiť všetci milovníci pekárstva a cukrárstva starší ako 15 rokov, ktorí sa tomuto remeslu nevenujú profesionálne.

(ts)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne