19.4 C
Bratislava
piatok, 10. mája 2024

Noro Mészároš zaspieval nanovo naspievanú verziu jedného z hitov Otta Weitera. Pozrieť a vypočuť si ju môžete počas Silvestra na TV Senzi

Najčítanejšie

Známy spevák repete hitov Otto Weiter sa musel len ticho prizerať na to ako sa na pódiu objavil jeho kamarát a šéf Televízie Senzi Noro Mészároš, ktorý spustil nanovo naspievanú verziu jedného z jeho najväčších hitov „Elena“.

Televízia SENZI aj tento rok pre svojich divákov pripravila premiéru nového hudobno – zábavného Silvestrovského programu s názvom SENZI SILVESTER 2021.

Program vznikal za prísnych bezpečnostných a hygienických opatrení v štúdiách v Zálesí pri Bratislave. V programe sa objaví množstvo známych interprétov a hudobných skupín, medzi ktorými nechýbajú ani známe mená ako Eva Máziková, Jadranka, Peter Stašák, Jozef Ivaška, Hergottovci, Rolland z Čírča, Barbora Balúchová, či nová hviezda Simona.

Program je zostavený z hudobných čísiel v tradičných aj nových verziách a rôznych humorných scénok.

V scénkach sa objaví aj sám Otto Weiter ako lekár, alebo jeho súčasná partnerka Petra Maxin, ktorú diváci uvidia ako policajtju, alebo ako sestričku.

A práve Petra Maxin mala na starosti aj dramaturgiu programu a tak sa potajomky dohodla so šéfom Televízie SENZI Norom Mészárošom, aby naspieval známy hit „Elena“ v novej verzii. Šéf televízie sa tak tentokrát ukáže aj ako spevák.

Slovo dalo slovo a tak sa diváci môžu tešiť aj na úplne novú verziu tejto skladby, ktorá však skončí nečakane. Na scéne sa objaví speváčka a moderátorka Barbora Balúchová, ktorá výrazne „zamieša karty“ a Noro bude musieť text pesničky upraviť…

Ako to celé dopadne uvidia diváci v Silvestrovskej show Televízie Senzi, ktorú televízia odvysiela v piatok večer.

(ts)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne