20.7 C
Bratislava
štvrtok, 2. mája 2024

Magazín Naše Tesco vyhral cenu Grand Prix

Najčítanejšie

Magazín pre zamestnancov Naše Tesco, v štyroch mutáciách, získal prvenstvo a prestížnu cenu Grand Prix v súťaži FEIEA v Paríži, v kategórii Najlepšia viacjazyčná publikácia.

Medzinárodná súťaž organizovaná Európskou asociáciou pre internú komunikáciu – FEIEA s porotou pozostávajúcou z popredných európskych odborníkov v oblasti komunikácie, každoročne udeľuje cenu za najlepšie riešenú internú komunikáciu.

Interný časopis spoločnosti Tesco získal cenu Best Multi-Language Publishing 2017 Grand Prix, ktorú udelila porota minulý týždeň v Paríži.

Magazín pozostáva z 32-strán, vychádza štvrťročne v celkovom náklade 38 000 výtlačkov distribuovaných v Českej republike, Maďarsku, Poľsku a na Slovensku, vždy v lokálnej jazykovej mutácii.

Magazín je dôležitým interným komunikačným nástrojom pre všetkých kolegov Tesca v celej strednej Európe.

Obsahom jednotlivých mutácií sú témy týkajúce sa nadnárodných projektov spoločnosti, aktualít, príbehov kolegov, zaujímavých interných rozhovorov, lokálnych iniciatív, no nechýbajú ani rubriky o životnom štýle, či obľúbené relax témy a súťaže.

Magazín dopĺňajú interaktívne webové stránky pre kolegov v každej krajine – na Slovensku je to stránka mojetesco.sk, na ktorej zamestnanci nájdu najčerstvejšie správy z diania v spoločnosti, inšpiratívne príbehy kolegov, ktoré môžu sami publikovať, komentovať a „lajkovať.

„Máme veľkú radosť z toho, že bol náš tím komunikácie pre kolegov ohodnotený európskymi expertmi v oblasti internej komunikácie ako najlepší, čím ocenili našu prácu, ktorú sme spoločne odviedli minulý rok pri tvorbe magazínu pre takmer 70 000 kolegov v rámci štyroch krajín, “ povedala Lucia Poláčeková, PR manažérka pre Tesco na Slovensku.

(ts)

Reťazce.sk
Reťazce.sk
Reťazce.sk písali predovšetkým o maloobchode v Bratislave, sústredili sa na centrum Bratislavy a väčšinou na gastroscénu. Zaujímali sa predovšetkým o inovatívne nezávislé projekty. Projekt v rôznych podobách fungoval od roku 2009. Autorom a zodpovednou osobou za obsah bol Radoslav Augustín. V histórii na projekte spolupracovali i Lukáš Kočišek a Ivan Krasko. Redakcia Mediahub.sk od novembra 2018 na obsahu projektu pokračuje. Doménu Reťazce.sk sme získali od spoločnosti VisuArt, s.r.o. a stala sa súčasťou nášho projektu. Portál Reťazce.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne