20.7 C
Bratislava
štvrtok, 2. mája 2024

Spoločnosť IKEA na Slovensku, v Českej republike a Maďarsku povedie Mounia El Hilali

Najčítanejšie

Mounia El Hilali (42), bývalá zástupkyňa generálneho riaditeľa IKEA Francúzsko, nastúpi od 1. septembra 2018 na pozíciu generálnej riaditeľky IKEA Česká republika, Maďarsko a Slovensko (CZHUSK).

Mounia pracuje v IKEA Group už 10 rokov. Začínala v roku 2007 ako riaditeľka obchodného domu v španielskej Malage, neskôr pracovala v IKEA Francúzsko ako zástupkyňa generálneho riaditeľa, kde mala na starosti 10 obchodných domov a viacero regionálnych aktivít.

Po návrate z materskej dovolenky v septembri 2017 pracovala na niekoľkých projektoch v rámci globálnej organizácie IKEA Group.

“Cítim sa nesmierne poctená a teším sa, že spolu s tímom kolegov z IKEA CZHUSK budeme pracovať na tom, aby sme pre našich zákazníkov vytvárali ešte lepší každodenný život v domácnosti. Je dôležité, aby sme pokračovali v napĺňaní zákazníckych potrieb a snov pri zariaďovaní ich domovov, pričom budeme neustále klásť dôraz na kvalitu a dostupné ceny,” hovorí Mounia.

Pred nástupom do IKEA pracovala Mounia pre spoločnosť Decathlon vo viacerých krajinách; vo Francúzsku, USA, Španielsku a Argentíne. Tu pôsobila na rôznych manažérskych pozíciách, začínajúc ako vedúca predajného oddelenia, neskôr bola zodpovedná za nákup a dovoz a vývoz tovaru a napokon sa stala riaditeľkou obchodného domu v Španielsku.

Mounia má tri deti, rada športuje, jej vášňou je potápanie, rada tiež cestuje a spoznáva ľudí z rôznych kultúr.

(ts)

Reťazce.sk
Reťazce.sk
Reťazce.sk písali predovšetkým o maloobchode v Bratislave, sústredili sa na centrum Bratislavy a väčšinou na gastroscénu. Zaujímali sa predovšetkým o inovatívne nezávislé projekty. Projekt v rôznych podobách fungoval od roku 2009. Autorom a zodpovednou osobou za obsah bol Radoslav Augustín. V histórii na projekte spolupracovali i Lukáš Kočišek a Ivan Krasko. Redakcia Mediahub.sk od novembra 2018 na obsahu projektu pokračuje. Doménu Reťazce.sk sme získali od spoločnosti VisuArt, s.r.o. a stala sa súčasťou nášho projektu. Portál Reťazce.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne