13.3 C
Bratislava
piatok, 17. mája 2024

Reláciu „5 proti 5“ čakajú od marca na RTVS zmeny, pribudne nové štartovacie kolo

Najčítanejšie

Divácky obľúbenú reláciu „5 proti 5“ čakajú od marca zmeny. Pribudne štartovacie kolo „1 proti 1“, v ktorom môžu súťažiaci vyhrať až 150 €. Zasúťažiť si budú môcť aj diváci, ako výhra pre jedného z nich je pripravený osobný automobil.

Od 1. marca pribudne v súťaži nové štartovacie kolo „1 proti 1“. V ňom sa postupne stretnú pri moderátorskom pultíku všetci hráči. Ich úlohou bude uhádnuť najčastejšiu odpoveď 100 Slovákov na položenú otázku.

Súťažiaci budú hrať o 10, 20, 30, 40, alebo 50 €. Celkovo si súťažiace rodiny môžu rozdeliť až 150 €. Po štartovacom kole sa kontá rodín vynulujú a súťaž bude pokračovať prvým kolom, ako sú diváci zvyknutí.

„Veľmi ma teší rozšírenie našej hry o nové kolo. Je to viac otázok, viac odpovedí a hlavne viac jedinečnej televíznej zábavy, akú vieme ponúknuť len v 5 proti 5,“ prezradil Andrej Bičan, moderátor relácie.

Marcovou novinkou bude aj súťaž pre divákov. V každej relácii moderátor položí otázku aj televíznym divákom.

Tí sa prostredníctvom SMS môžu zapojiť do súťaže o osobný automobil. Súťaž potrvá od 1. marca do 31. mája 2019. Výherca bude vyžrebovaný a zverejnený 3. júna na webe RTVS.

Rodinná súťaž 5 proti 5 patrí medzi divácky najobľúbenejšie programy Jednotky. Formát spoločnosti Fremantle Media vysiela RTVS od roku 2007.

Pravidelne patrí medzi najsledovanejšie relácie počas pracovného týždňa. Reláciu 5 proti 5 si pozrie denne v priemere 275.000 divákov.

RTVS vysiela reláciu od pondelka do piatka na Jednotke v čase od 18:20. Rodiny sa môžu do súťaže prihlásiť prostredníctvom emailu 5proti5@rtvs.sk, alebo formulára na webe RTVS.

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne