11.6 C
Bratislava
nedeľa, 28. apríla 2024

Kofola reaguje na trend a prináša dve novinky, Kofolu Citrus Ľahkú a Kofolu Bez cukru aj v pollitrovom balení

Najčítanejšie

Milovníci citrusových kolových nápojov by mali zbystriť pozornosť. Ich obľúbená Kofola Citrus už je dostupná aj v menej kalorickej verzii – Kofola Citrus Ľahká. V pollitrovom balení nájdu osviežujúci nápoj, ktorý obsahuje o 30 % menej cukru a žiadne umelé sladidlá.

S novinkami v pollitrovom formáte však Kofola nekončí. Všetci, čo túžia po ľahších verziách svojich obľúbených produktov, si môžu v pollitrovom balení užiť už aj Kofolu Bez cukru.

Dve ľahké verzie Kofoly prinášajú plnú chuť byliniek, sladkého drievka alebo aj citrusov s menej kalóriami a bez umelých sladidiel. Ak však nedáte dopustiť na klasiku, aj tá odjakživa obsahuje menej cukru ako iné kolové nápoje.

Kofola Citrus Ľahká, Kofola Bez cukru aj samotná Kofola tak prinášajú ideálne osvieženie všetkým, čo si strážia prijaté kalórie pred letom, ale aj tým, čo si chcú dožičiť malé spestrenie v pitnom režime.

Kofola Citrus Ľahká a Kofola Bez cukru v pollitrovom balení odpovedajú na rastúci trend nápojov so zníženým alebo nulovým obsahom cukru a to aj medzi kolovými nápojmi.

Dnes už každý 7. kolový nápoj predaný v maloobchode na Slovensku je vo verzii light alebo bez cukru. Kofola doteraz v menej kalorickej verzii ponúkala len Kofolu Bez cukru v balení 2 l PET a v 0,5 l plechovke.

(ts)

Reťazce.sk
Reťazce.sk
Reťazce.sk písali predovšetkým o maloobchode v Bratislave, sústredili sa na centrum Bratislavy a väčšinou na gastroscénu. Zaujímali sa predovšetkým o inovatívne nezávislé projekty. Projekt v rôznych podobách fungoval od roku 2009. Autorom a zodpovednou osobou za obsah bol Radoslav Augustín. V histórii na projekte spolupracovali i Lukáš Kočišek a Ivan Krasko. Redakcia Mediahub.sk od novembra 2018 na obsahu projektu pokračuje. Doménu Reťazce.sk sme získali od spoločnosti VisuArt, s.r.o. a stala sa súčasťou nášho projektu. Portál Reťazce.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne