12.3 C
Bratislava
štvrtok, 28. marca 2024

Padla prvá klapka Národnej hádzanej. Komediálny seriál Michala Suchánka vzniká pod značkou VOYO Originál

Najčítanejšie

Začalo sa natáčanie osemdielneho komediálneho seriálu Národná hádzaná, ktorý vzniká exkluzívne pre VOYO. Pod scenárom je podpísaný známy český herec Michal Suchánek a réžie sa ujal Vladimír Skórka. Premiéra hviezdne obsadeného osemdielneho komediálneho seriálu je na VOYO naplánovaná na začiatok roku 2022.

„V rámci pestrej programovej ponuky pre VOYO sa sústredíme tiež na žáner českého komediálneho seriálu,“ hovorí programová riaditeľka TV Markíza a TV Nova Silvia Majeská a pokračuje:

„Silný autorský a tvorivý tím, atraktívna téma a absolútne špičkové herecké obsadenie – Národná hádzaná, ktorá vzniká pod značkou VOYO Originál, má všetky predpoklady stať sa komediálnom hitom sezóny a doplniť tak rozrastajúcu sa paletu prémiového obsahu z domácej produkcie na VOYO. “

Dej nového komediálneho seriálu sa točí okolo skupinky priateľov, ktorí pomaly začínajú prichádzať o ambície, mladícku energiu i o zdravie. V spomienkach sa upínajú k zlatým časom, kedy v hlbokých deväťdesiatych rokoch ich tím vyhral šampionát v Národnej hádzanej.

V športovej disciplíne, ktorá je upravenou, českou verziou tradičnej hádzanej. Športu, ktorí mnohí – a najmä potom hrdinovia nového seriálu – považujú za jeden z najväčších prínosov Česka, resp. Československa svetu. Hneď vedľa Antonína Dvořáka a pivného ležiaka.

Letargické plynutie času na malomeste je zrazu preč, keď príde pozvánka na Svetový šampionát veteránov Národnej hádzanej na Slovensku.

Odkvitnutí hádzanári tak musia zabudnúť na rutinu i pohodlie, začať trénovať a celkovo sa dať trochu dokopy. „Lopta v ruke, národka v srdci“ a predovšetkým potom celoživotné kamarátstvo prevedie túto svojráznu partičku neľahkou cestou na Svetový šampionát.

V hlavných úlohách sa objavia Václav Neužil, Michal Suchánek, Jiří Langmajer, Martin Pechlát, Petr Vršek, Jakub Špalek, Jitka Schneiderová, Veronika Žilková a ďalší. Natáčať sa začalo v Říčanoch a pokračovať sa bude na lokáciách v Řevniciach, Velvaroch a v Bakove nad Jizerou.

zdroj: TV Markíza

(ts)

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne