9.4 C
Bratislava
sobota, 20. apríla 2024

Katy Perry v novej kampani od agentúry McCann London pre Bistro.sk

Najčítanejšie

Donášková služba jedla Bistro.sk predstavuje svoju novú kreatívnu platformu ‚Povedal niekto‘. Jej hlavným motívom je radosť z myšlienky, ktorú má každý z nás pri objednávaní jedla. Zároveň odkazuje aj na záväzok Bistro.sk, doručovať chutné jedlo, ktoré uspokojí každého hladného zákazníka.

Nová platforma rozvíja predchádzajúcu kampaň, ktorú pôvodne naspieval raper Snoop Dogg a bola spustená vo Veľkej Británii, Austrálii a Kanade. Ľahko zapamätateľná fráza „Did Somebody Say“ si v týchto krajinách už získala miesto v každodennom živote a získala aj veľa marketingových ocenení. Teraz víťazný koncept prichádza aj na všetky ostatné trhy, kde pôsobí Just Eat Takeaway.com, materská spoločnosť Bistro.sk.

Bistro.sk spúšťa platformu aj s novou televíznou reklamou, v ktorej účinkuje svetová hviezda Katy Perry, aby pomohla komunikovať radosť pri objednávke donášky jedla.

Kampaň vytvorila agentúra McCann London. V reklame prichádza kuriér Bistro.sk k dverám domu Katy Perry. Následne ako jej odovzdáva jedlo, video pokračuje prehliadkou domu a sveta Katy Perry, ktorý je plný kostýmov, bábik a výnimočných jedál pre každú príležitosť.

Slová pesničky dokonale vystihujú rozličné kuchyne a jedlá, ktoré sú dostupné na Bistro.sk. Odzrkadľujú tiež rastúci záujem o donášku jedla pri netradičných príležitostiach ako sú raňajky, obed, či stred týždňa.

Televízna reklama navyše prináša aj vynovenú vizuálnu identitu, pričom bude viditeľná v televízii, na OOH plochách (Bigboardy, LED obrazovky, rolovacie billboardy aj statické nosiče) po celom Slovensku. Mediálny mix doplnia online videá, sociálne médiá, ako aj spolupráca s influencermi.

„Kreatíva ”Povedal niekto” pomôže zviditeľniť našu značku. Jej odkaz je dokonale spätý s Bistro.sk, tak aby ponúkol odpoveď na akúkoľvek túžbu po jedle. Pomôže nám viac sa prepojiť s našimi zákazníkmi, budovať love brand, ako aj znalosť v tomto konkurenčnom prostredí. Katy Perry prináša bezkonkurenčnú celebritnú energiu a jej hravá povaha sa zhoduje s tou našou. Ide o dokonalé partnerstvo, ktoré nám pomôže pokračovať v budovaní inštinktívneho spojenia Bistro.sk s radosťou z donášky jedla,“ povedal Susan O’Brien, VP Global Brand, Just Eat Takeaway.com.

“Spolupráca s Just Eat Takeaway.com bola naozaj zábavná. Zhodou okolností, väčšina mojich pesničiek z rôznych období, majú určité prepojenie s jedlom, od jahôd cez mätu až po hríby. Jedlo na donášku si objednávam pravidelne, každú sobotu večer, aj preto bolo zábavné preniesť veci, ktoré mi prinášajú do života radosť, ako žiarivé farby, divoké outfity, či chytľavé melódie, priamo do videoklipu,“ povedala Katy Perry.

”Just Eat Takeaway.com vždy chápali, že donáška jedla je viac ako len jedlo, ide aj o pocit radosti. Sme nadšení, že môžeme priniesť ich “Povedal niekto” kampaň aj na ďalšie trhy. Vďaka špeciálnej ingrediencii, ktorú vie ponúknuť len Katy Perry, ide o kampaň doslova nabitú radosťou,“ povedal Rob Webster a Alexei Berwitz, Creative Directors v McCann London.

Vizuály kampane:

Vizitka kampane:

Advertiser: Just Eat Takeaway
Creative Agency: McCann London
Production: Craft London
Marketing Technology Agency: BYTE/DEPT®
Hero Casting: Talent Republic
Production Company: Radical Media London
Photography: Vijat Mohindra

Music
Track: Back from the Club (Sandwich)
Artist: Katy Perry
Composers: Katy Perry, Kristopher Pooley, Ginger Pooley, Toni Robinson, Adam Smyth, Ben Smith, Sylvia Robinson, Gwendolyn Chisolm, Cheryl Cook & Angela Brown
Label: Capitol Records
Publishers: When I’m Rich You’ll Be My Bitch, Pooley Music, Sting & Tins, Sentric Music & Sugar Hill Music (IQ Music)

Audio
Music Co-Supervision: String and Tins
Audio Post Production: String and Tins
Sound Engineer: Adam Smyth
Audio Post Producer: Eimear Ní Ghuaire

(ts)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Aktuálne